مقاله مقایسه ترکیبات مؤثره استخراجی از میوه و هسته عناب با استفاده از امواج فراصوت و شناسایی آن ها با کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه ترکیبات مؤثره استخراجی از میوه و هسته عناب با استفاده از امواج فراصوت و شناسایی آن ها با کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ترکیبات مؤثره استخراجی از میوه و هسته عناب با استفاده از امواج فراصوت و شناسایی آن ها با کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ترکیبات مؤثره استخراجی از میوه و هسته عناب با استفاده از امواج فراصوت و شناسایی آن ها با کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ترکیبات مؤثره استخراجی از میوه و هسته عناب با استفاده از امواج فراصوت و شناسایی آن ها با کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
گیاهان دارویی حاوی ترکیبات ثانویه وسیعی هستند که اغلب دارای فعلایت زیستی مهمی می باشند و از آنجایی که عصاره های گیاهی به طور وسیعی در صنایع دارویی، غذایی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرند، فن آوری های عصاره گیری مورد ارزیابی قرار گرفته تا بتوانند این ترکیبات فعال را از منابع گیاهی استخراج نماید. استخراج به کمک امواج فراصوت یکی ا ز مهم ترین روش های ا ستحصال ترکیبات ارزشمند از منابع گیاهی است. عناب از میوه های بسیار مفید است که ع لاوه بر خواص تغذیه ای دارای موارد استفاده زیادی به عنوان یک گیاه دارویی است. در طب سنتی ایران نیز مصرف جوشانده عناب برای درمان سرفه، سرماخوردگی و آ نفلوانزا و انواع گلودرد بسیار توصیه شده است. پژوهش حاضربا هدف بررسی اثر ا مواج فراصوت و بهینه سازی فاکتورهای تأثیر گذار بر راندمان استخراج مواد مؤثره از میوه و هسته عناب انجام پذیرفت. در این تحقیق از طراحی Box-Behnken به منظور بررسی تأثیر زمان، دما و نسبت حجم حلال به ماده جامد تحت فرایند اولتراسونیک بر میزان راندمان استخراج استفاده شد. روش سطح پاسخ نیز به منظور تعیین نقاط بهینه فرایند استخراج ترکیبات مؤثره به کمک اولتراسونیک جهت دستیابی به حداکثر راندمان استخراج از میوه و هسته عناب م ورد استفاده قرار گرفت. به م نظور آنالیز کمی ترکیبات استخراجی، نمونه ا ستری شده به دستگاه GC-FID تزریق شد و با دستیابی به بهترین برنامه ریزی دمایی جهت شناسایی مواد مؤثره تزریق به GC-MS انجام شد. به طور کلی نتایج حاصل از این مطالعه مؤید این است که استخراج ترکیبات مؤثره هسته و میوه عناب با کمک امواج فراصوت یک روش مناسب در استخراج این ترکیبات ارزشمند می باشد که می تواند به عنوان یک روش کارا در فرایند استخراج صنعتی روغن و همچنین سایر ترکیبات مؤثره گیاهی مد نظر قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.