مقاله مقایسه دوترکیب یونی برهم دماهای جذب فسفردرخاک های منطقه بردسیر


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه دوترکیب یونی برهم دماهای جذب فسفردرخاک های منطقه بردسیر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه دوترکیب یونی برهم دماهای جذب فسفردرخاک های منطقه بردسیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه دوترکیب یونی برهم دماهای جذب فسفردرخاک های منطقه بردسیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه دوترکیب یونی برهم دماهای جذب فسفردرخاک های منطقه بردسیر :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
دربسیاری ازمناطق دنیا به ویژه مناطق خشک و نیمه خشک که یک سوم مساحت جهان راتشکیل میدهد شوری مشکلات بسیاری را درتولید محصولات ایجاد کرده است شوری با افزایش فشاراسمزی عدم تعادل بین عناصرغذایی و سمیت برخی عناصرویژه رشدگیاه را محدود می کند همچنین جذب انتخابی یونها توسط ریشه را تغییر داده و جابجایی آنها را درگیاه کاهش میدهد فسفرازجمله عناصرغذایی ضروری برای رشد گیاه است که ممکن است به دلایل متعدد دسترسی گیاه به آن درخاکهاش شورتحت تاثیر قرارگیرد بطورکلی برهمکنش بین فسفروشوری بسیارپیچیده و به میزان زیادی به گونه سن گیاه و ترکیب سطح شوری و غلظت فسفردرمحیط بستگی دارد جذب فسفردرخاکها میتواند درحرکت و قابلیت استفاده فسفردرخاکها موثر باشد و تلفات فسفرازخاک را به آبهای سطحی و زیرزمینی مانع شود عواملی مثل قدرت یونی محلول نوع الکترولیت phوکانیهای مهم تشکیل دهنده خاک های شورازجمله عوامل موثربرجذب وواجذب فسفربه شمار میروند دراین مطالعه چهارنوع الکترولیت مختلط ۲- ۱۰مولار CaCl2و۴-۱۰مولارCaCl2و۳×۲- ۱۰مولار NaClو۴- ۱۰مولارNaCl وترکیب محلول خاک با۵۰درصد کربنات کلسیم معادل استفاده شد تاویژگیهای جذب فسفردرآن تعیین شود با افزایش غلظت الکترولیت مقدارجذب فسفرزیاد میشود ولی با افزایش نسبت جذب سدیم SAR جذب و نگهداری فسفرکم میشود فراهمی فسفردرزمانهای ابتدای شوری به مقدارکمی زیاد میشود و سپس به سطح تعادل می رسد و دوباره با افزایش شوری کاهش می یابد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.