مقاله اثر مقادیر مختلف pH بر محتوای رنگیزه های فتوسنتزی و آنتوسیانین در گیاه گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر مقادیر مختلف pH بر محتوای رنگیزه های فتوسنتزی و آنتوسیانین در گیاه گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum L.) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر مقادیر مختلف pH بر محتوای رنگیزه های فتوسنتزی و آنتوسیانین در گیاه گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مقادیر مختلف pH بر محتوای رنگیزه های فتوسنتزی و آنتوسیانین در گیاه گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر مقادیر مختلف pH بر محتوای رنگیزه های فتوسنتزی و آنتوسیانین در گیاه گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum L.) :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این پژوهش اثر سطوح مختلف pH در ۵ سطح (۳، ۵، ۶، ۷ و ۹) به طور جداگانه بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه گوجه فرنگی مورد بررسی قرار گرفت. تعدادی بذر یکنواخت انتخاب شد و در داخل هر ظرف پتری ۵ عدد بذر قرار داده شد، ظروف فوق در شرایط تاریکی و در دمای ۲۵ درجه سانتی گراد در داخل انکوباتور قرار داده شدند، سپس گیاهک های ۵ روزه به گلدان ها انتقال داده شدند. گیاهان از اولین روز انتقال با سطوح مختلف pH تیمار شده و در شرایط کنترل شده رشد کردند و بعد از ۳۰ روز جهت سنجش محتوای رنگیزه های فتوسنتزی و آنتوسیانین برداشت شدند. نتایج نشان داد که محتوای رنگیزه های فتوسنتزی با کاهش pH افزایش یافت و با بالا رفتن pH از میزان آنها کاسته شد. در pH های ۳ و ۹ افزایش در میزان آنتوسیانین نسبت به گیاه شاهد مشاهده شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.