مقاله ارزیابی ایمنی و عدم آلرژی زایی پروتئین های Cry در برنج تراریخته در شرایط In silico


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی ایمنی و عدم آلرژی زایی پروتئین های Cry در برنج تراریخته در شرایط In silico دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی ایمنی و عدم آلرژی زایی پروتئین های Cry در برنج تراریخته در شرایط In silico  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی ایمنی و عدم آلرژی زایی پروتئین های Cry در برنج تراریخته در شرایط In silico،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی ایمنی و عدم آلرژی زایی پروتئین های Cry در برنج تراریخته در شرایط In silico :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
یکی از مهمترین نگرانی ها احتمال حساسیت زایی پروتئین های جدیدی است که در برنج تراریخته بیان می شوند. در این تحقیق با استفاده از ابزارهای بیوانفورماتیک و براساس قوانین FAO/WHO ، انواع پروتئین های Cry که به برنج انتقال داده شده اند را با استفاده از پایگاه NCBI شناسایی و در شش پایگاه آلرژن شامل ،SDAP ، ALLERGEN ONLINE، PROAP ،ALLERGOME ،ADFS و IRALLER به جهت مقایسه تشابه ساختمانی با آلرژن های موجود مورد بررسی قرار داده ایم. بعد از انجام تست های مختلف در شرایط In silico نتایج هیچ شباهت معنی داری را براساس قوانین جهانی نشان ندادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.