مقاله بررسی اثرات ضد قارچی سه اسانس گیاهی بر روی رشد دو قارچ خاکزاد در شراىط آزمایشگاه


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات ضد قارچی سه اسانس گیاهی بر روی رشد دو قارچ خاکزاد در شراىط آزمایشگاه دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات ضد قارچی سه اسانس گیاهی بر روی رشد دو قارچ خاکزاد در شراىط آزمایشگاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات ضد قارچی سه اسانس گیاهی بر روی رشد دو قارچ خاکزاد در شراىط آزمایشگاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات ضد قارچی سه اسانس گیاهی بر روی رشد دو قارچ خاکزاد در شراىط آزمایشگاه :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
هدف از این مطالعه بررسی اثر ضد قارچی اسانس یه گونه گیاهی زیره سبز، نعناع فلفلی و مرزه روی رشد رویشی دو قارچ خاکزاد Fusarium solani و Rhizoctonia solani بود. اثر اسانس ها در قالب طرح کاملاً تصادفی و آزمایش فاکتوریل در سه غلظت پنج تکرار دمای ۲۵ درجه سانتی گراد روی محیط کشت PDA انجام گردید. نتایج نشان داد که R.solani با ۲۱۱۳ درصد بازدارندگی مقاومترین و F.solani با ۴۹۹۷ درصد بازدارندگی حساس ترین قارچ به اسانس های گیاهی مورد آزمایش بوده اند. در بین گیاهان مورد مطالعه اسانس مرزه با ۵۱۱۵ درصد بیشترین و اسانس زیره سبز با ۲۲۴۹ درصد کمترین اثر مهار کنندگی را روی قارچ های مورد مطالعه داشتند. در ضمن با افزایش غلظت اسانس ها میانگین قطر پرگنه قارچ ها کاهش یافت. همچنین در بین اسانس های مورد ا ستفاده، فقط اسانس های نعناع و مرزه روی قارچ F.solani در غلظت ۳۰۰ میکرولیتر در لیتر حداقل غلظت بازدارندگی بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.