مقاله مطالعه روند تغییر بیان پروتئینها در مرکبات با استفاده از تکنیک پروتئومیکس در پاسخ به بیماری شانکر باکتریایی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه روند تغییر بیان پروتئینها در مرکبات با استفاده از تکنیک پروتئومیکس در پاسخ به بیماری شانکر باکتریایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه روند تغییر بیان پروتئینها در مرکبات با استفاده از تکنیک پروتئومیکس در پاسخ به بیماری شانکر باکتریایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه روند تغییر بیان پروتئینها در مرکبات با استفاده از تکنیک پروتئومیکس در پاسخ به بیماری شانکر باکتریایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه روند تغییر بیان پروتئینها در مرکبات با استفاده از تکنیک پروتئومیکس در پاسخ به بیماری شانکر باکتریایی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
بیماری شانکر باکتریایی مرکبات از جمله عوامل مخرب در اقتصاد کشاورزی به شمار می رود. این مطالعه به بررسی پروتئینهای پاسخ دهنده به عامل بیماری می پردازد. در این مطالعه گیاهان لیمو ترش با باکتری عامل بیماری الوده سازی شد وسپس در فاصله زمانی۱،۴،۷ روز پس از آلوده سازی نمونه برداری شد. عصاره آپوپلاستی از طریق اینفیلتراسیون عصاره گیری شد و سپس استخراج پروتئین والکترفورز دو بعدی انجام گرفت.ژلها با نرم افزار ۶۰Melanie آنالیز ژلها انجام پذیرفت.نتایج نشان می دهد که پروتئوم اپوپلاست گیاه در پاسخ به این بیماری تغییر کرده است تعدادی از پروتئینها در پاسخ به بیماری افزایش بیان و کاهش بین نشان داده اند در صورتی که برخی از پروتئینها حذف شده اند. همچنین برخی پروتئنها نسبت به شاهد در تیمارها القا شدند..این لکه ها از روی ژل جداسازی شده و برای شناسایی با اسپکتروفتومتری جرمی ارسال شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.