مقاله بررسی فیتوشیمیایی گیاه دارویی چای کوهی .Stachys lavandulifolia Vahl در چهار رویشگاه نیشابور، مشهد، شاهرود و قوچان


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فیتوشیمیایی گیاه دارویی چای کوهی .Stachys lavandulifolia Vahl در چهار رویشگاه نیشابور، مشهد، شاهرود و قوچان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فیتوشیمیایی گیاه دارویی چای کوهی .Stachys lavandulifolia Vahl در چهار رویشگاه نیشابور، مشهد، شاهرود و قوچان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فیتوشیمیایی گیاه دارویی چای کوهی .Stachys lavandulifolia Vahl در چهار رویشگاه نیشابور، مشهد، شاهرود و قوچان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فیتوشیمیایی گیاه دارویی چای کوهی .Stachys lavandulifolia Vahl در چهار رویشگاه نیشابور، مشهد، شاهرود و قوچان :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
یکی از گونه های دارویی جنس Stachys که خواص درمانی متعددی دارد، چای کوهی می باشد که در مناطق مختلف ایران رویش دارد. چای کوهی گیاهی از تیره نعناع بوده و مانند سایر گیاهان خانواده نعناع، تمام قسمت های این گیاه معطر است. قسمت های مورد ا ستفاده آن بیشتر گل ها و برگ ها هستند که به مصارف دارویی می رسند. این تحقیق در چهار رویشگاه با سه تکرار با روش فاکتوریل دو عاملی بر پایه طرح کاملاً تصادفی می باشد. خصوصیات فیتوشیمیایی شامل فنل، فلاونوئید و فعالیت آنتی اکسیدانی مورد بررسی قرار گرفت. از نظر تجزیه واریانس نیز فنل برگ، فلاونوئید گل، خاصیت آنتی اکسیدان برگ و گل در سطح ۵% با هم اختلا معنی دار دارند و فنل گل نیز در سطح ۱% اختلاف معنی دار دارد. فلاونوئید برگ نیز اختلاف معنی دار ندارد. میزان فنل برگ در شاهرود بیشترین میزان و در مشهد و نیشابور کمترین میزان بود. شاهرود بیشترین میزان فنل گل را داشت و سه رویشگاه دیگر با هم اختلاف معنی داری نداشتند. از نظر فلاونوئید برگ چهار رویشگاه با هم اختلاف معنی داری نداشتند اما به لحاظ فلاونوئید گل کمترین میزان برای قوچان بود و سه ریشگاه دیگر بیشترین میزان را داشتند و با هم اختلاف معنی داری نداشتند. خاصیت آنتی اکسیدانی برگ در مشهد و نیشابور بیشتر و در شاهرود و قوچان کمتر بود. کمترین خاصیت آنتی اکسیدانی گل برای نمونه های شاهرود بود و سه رویشگاه دیگر بیشترین خاصیت را داشتند و با هم اختلاف معنی داری نداشتند. به طور کلی بیشترین فنل برگ و گل برای شاهرود و از نظر فلاونوئید برگ با بقیه رویشگاه ها اختلاف معنی داری نداشت و از لحاظ فلاونوئید گل نیز با دو رویشگاه مشهد و نیشابور اختلاف معنی داری نداشت و این سه منطقه بیشترین میزان فلاونوئید را داشتند. ولی این رویشگاه خاصیت آنتی اکسیدانی برگ و گل کمتری داشت در حالی که سه رویشگاه دیگر بیشترین خاصیت آنتی اکسیدانی را در گل داشتند و خاصیت آنتی اکسیدانی برگ در م شهد و نیشابور بیشتر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.