مقاله بررسی مقایهس ای اثرات ضد میکروبی و سمیت سلولی ریشه و سرشاخه گل دار گیاه آدمک از منطقه بروجن


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مقایهس ای اثرات ضد میکروبی و سمیت سلولی ریشه و سرشاخه گل دار گیاه آدمک از منطقه بروجن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقایهس ای اثرات ضد میکروبی و سمیت سلولی ریشه و سرشاخه گل دار گیاه آدمک از منطقه بروجن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقایهس ای اثرات ضد میکروبی و سمیت سلولی ریشه و سرشاخه گل دار گیاه آدمک از منطقه بروجن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقایهس ای اثرات ضد میکروبی و سمیت سلولی ریشه و سرشاخه گل دار گیاه آدمک از منطقه بروجن :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
در این پژوهش به بررسی خواص ضد میکروبی و سمیت سلولی عصاره متانولی ریشه و سرشاخه گیاه آدمک استخراج شده به دو روش سوکسله و پرکلاسیون پرداخته شده است. گیاه م ورد نظر در خرداد ماه ۱۳۹۲ از ارتفاعات شهرستان بروجن جمع آوری و پس از خشک کردن در سایه عصاره گیری شد. ارزیابی خاصیت ضد میکروبی به دو روش د یسک دیفیوژن و تعیین حداقل غلظت مهارکنندگی صورت گرفت که در این آزمون عصاره های سرشاخه نسبت به باکتری ها هیچ مقاومتی از خ ود نشان نداده اند. تنها عصاره های ریشه توانستند بعضی باکتری ها را مهار کنند به طوری که عصاره ریشه پرکولاسیونی در برابر باکتری های Kelbsiella Proteus vulgarisو Proteus vulgaris و Staphylococcus aureus و عصاره ریشه سوکسله در برابر باکتری های Bacillus Staphylococcus aureus, subtilis از خود مقاومت نشان دادند. با توجه به نتایج بدست آمده برای عصاره های گیاه و مقایسه آنها با استانداردها، عصاره های ریشه این گیاه از فعالیت ضد میکروبی ضعیفی برخوردار است. سمیت سلولی نیز توسط میزان مگر و میر لارو میگوی آب شور اندازه گیری شد که در این آ زمون عصاره ی سرشاخه به روش سوکسله (LC(50 پائین تر نسبت به روش پرکولاسیون و همچنین عصاره ی ریشه به روش پرکولاسیون نسبت به روش سوکسله (LC(50 پایین تر را دارا بودند که این نشان دهنده مهارکنندگی بهتر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.