مقاله اثر افزودن روغن های گیاهی مارگارین و کنجد بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر خامه ای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر افزودن روغن های گیاهی مارگارین و کنجد بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر خامه ای دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر افزودن روغن های گیاهی مارگارین و کنجد بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر خامه ای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر افزودن روغن های گیاهی مارگارین و کنجد بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر خامه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر افزودن روغن های گیاهی مارگارین و کنجد بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر خامه ای :
تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
پنیر خامه ای فراورده ای است که در سال های اخیر از رشد مصرف قابل توجهی در ایران برخوردار بوده ولی به علت محتوای چربی و کلسترول بالای این نوع محصول نگرانی هایی در مورد مصرف آن وجود دارد. یکی از روش های تولید محصولات لبنی پرچرب همراه با حفظ خصوصیات حسی، بافتی و بهبود ویژگی های تغذیه ای آن ، جایگزینی چربی شیر با روغن های سالم گیاهی می باشد. بنابراین هدف از این پژوهش ارزیابی اثر کاهش چربی شیر و افزودن روغن های گیاهی مارگارین و روغن کنجد در سطوح ۱۵، ۳۰ و ۴۵ درصد به صورت جایگزین خامه همراه با ۱% استابیلایزر در فرمولاسیون پنیر خامه ای روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی ، حسی و ترکیب اسیدهای چرب طی مدت ۲ ماه نگهداری در دمای یخچال مورد ارزیابی بود. جایگزینی بخشی از چربی شیر با روغن های گیاهی فوق، بر روی تغییرات ویزگی های pH، اسیدیته ، ماده خشک ، نمک و چربی طی ۲ ماه ماندگاری تاثیر معنی داری (۰/۰۵>=p) نداشت. در حالی که افزایش درصد روغن کنجد و مارگارین به ترتیب باعث کاهش جزئی مقادیر اسیدهای چرب اشباع و افزایش جزئی درصد اسیدهای چرب غیر اشباع شد. با افزایش درصد مارگارین، Hardness پنیر خامه ای افزایش یافت ولی با افزایش درصد روغن کنجد مقادیر Hardness کاهش یافت. به طور میانگین افزایش درصد مارگارین و روغن کنجد سبب کاهش امتیازهای حسی گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.