مقاله اثر جایگزینی تیمارهای مختلف دارچین و فندق بر خواص شیمیایی کوکی لاهیجان


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر جایگزینی تیمارهای مختلف دارچین و فندق بر خواص شیمیایی کوکی لاهیجان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر جایگزینی تیمارهای مختلف دارچین و فندق بر خواص شیمیایی کوکی لاهیجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر جایگزینی تیمارهای مختلف دارچین و فندق بر خواص شیمیایی کوکی لاهیجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر جایگزینی تیمارهای مختلف دارچین و فندق بر خواص شیمیایی کوکی لاهیجان :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
دارچین از ادویه جات معطر می باشد که قرن هاست به عنوان دارو مورد استفاده قرار می گرفته است. امروزه به علت خواص بالای دارویی و غذایی، کاربرد وسیعی در صنعت غذا پیدا کرده است. دارچین در فرایند حذف رادیکال های آزاد در فرایند پراکسیداسیون لیپیدها نقش بسزایی دارد. همچنین در سوء هاضمه و تهوع نقش موثر داشته و نیز به عنوان آنتی اکسیدان، عطر و طعم دهنده کاربرد دارد. فندق نیز به علت دارا بودن اسید اولئیک و لینولئیک نقش خیلی مهمی در رشد و سلامت انسان دارد و به علت ایجاد بافت نرم کاربرد وسیعی در صنایع کیک پزی دارد. دراین آزمایش از دارچین و پودر فندق به عنوان افزودنی طبیعی استفاده شد. در این پژوهش ویژگی های کیفی و فیزیکوشیمیایی کوکی با سطوح مختلفی از دارچین و پودر فندق مورد ارزیابی قرار گرفت. پودر فندق در سه سطح (۶/۷۵، ۱۲۵، ۲۵) درصد و دارچین در سطوح (۱/۵، ۳/۷۵ و ۷/۵) درصد در فرمولاسیون کوکی استفاده شد. تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد بهترین بافت مربوط به نمونه حاوی ۶/۷۵ درصد پودر فندق و ۱/۵ درصد دارچین بود. از نظر رطوبت نمونه حاوی ۶/۷۵ درصد پودر فندق و ۱/۵ درصد دارچین قابل قبول تر بود. همچنین بیشترین میزان خاکستر، پروتئین و افت وزنی مربوط به نمونه حاوی ۷/۵ درصد دارچین و ۲۵ درصد پودر فندق بوده و بیشترین میزان PH، اسیدیته نیز مربوط به نمونه حاوی ۶/۷۵ درصد دارچین و ۱/۵ درصد پودر فندق نمونه بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.