مقاله اثرات چای سبز بر فلور روده
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرات چای سبز بر فلور روده دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات چای سبز بر فلور روده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات چای سبز بر فلور روده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرات چای سبز بر فلور روده :
تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
نوشیدنی چای با تخمیر برگ های گیاه Camellia sinensis آماده می گردد. تقریباً ۲۰ درصد تولید جهانی چای به شکل چای سبز است که محصول بدست آمده از فرآیند غیر فعال سازی (حرارت دهی خشک یا بخار دهی) فنولازهای موجود در برگ های چای می باشد. در صورت فقدان اکسیداسیون آنزیمی ترکیبات فنولی، چای سبزی با رنگ روشن و طعم گس تولید می شود. ترکیبات فنولی تا ۳۵ درصد وزن خشک چای را تشکیل می دهند که عمده ترین آنها، ترکیبات فلاوانول شامل اپی کاتکین گالات، اپی گالوکاتکین، اپی گالوکاتکین گالات، اپی کاتکین،کاتکین و مشتقات آنها ، فلاوونول (کوئرستین، کامپفرول و گلیکوزیدهای آنها)، فلاون ها (ویتکسین و ایزوویتکسین)، اسیدهای فنولیک، گالیک اسید، کلروژنیک اسید و تئوگالین است. دانشمندان خواص منحصر به فرد انواع چای بویژه چای سبز را به ترکیبات پلی فنولی آن نسبت می دهند. یکی از خواص سلامتی بخش چای، جلوگیری از رشد و تکثیر انواع مختلفی از میکروارگانیسم های عامل فساد و بیماری زا در سیستم های درون زیست و برون زیست است که از آن جمله می توان به اثرات مثبت این نوشیدنی در بهبود فلور روده، پوسیدگی های دندان، پوکی استخوان، فرایند پیری و; اشاره نمود که مورد اول از دیدگاه سلامت دستگاه گوارش حائز اهمیت زیادی است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.