مقاله بررسی رنگپذیری و ماندگاری گلهای شاخه بریده داوودی و گلایول با رنگ های طبیعی و خوراکی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی رنگپذیری و ماندگاری گلهای شاخه بریده داوودی و گلایول با رنگ های طبیعی و خوراکی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی رنگپذیری و ماندگاری گلهای شاخه بریده داوودی و گلایول با رنگ های طبیعی و خوراکی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رنگپذیری و ماندگاری گلهای شاخه بریده داوودی و گلایول با رنگ های طبیعی و خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی رنگپذیری و ماندگاری گلهای شاخه بریده داوودی و گلایول با رنگ های طبیعی و خوراکی :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
رنگ گل یکی از مهمترین فاکتورهای موثر در بازاریابی گلهای شاخه بریده وگیاهان زینتی می باشد.در این پژوهش هدف بررسی تاثیر مواد رنگی طبیعی وخوراکی بعنوان ماده رنگ کننده در رنگپذیری گلبرگ های گیاه داوودی کرم رنگ و گلایول سفید شاخه بریده، همچنین مقایسه ماندگاری گلهای شاهد و گلهای تحت تیمار بود. غلظت محلول های رنگی ۲۰ در هزار با استفاده از آب مقطر و محلولهای آماده بود. به همه محلولها نگهدارنده ساکاروز به غلظت ۵ درصد اضافه گردید. در تیماری جداگانه از محلول رنگی استخراج شده از گلهای طبیعی استفاده شد. نتایج حاصله نشان دهنده متفاوت بودن درصد رنگپذیری، مدت زمان رنگ پذیری در تیمارهای رنگی مختلف و همچنین عدم تفاوت در ماندگاری گلهای شاهد و تحت تیمار بود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.