مقاله بررسی فعالیت آنزیم آنتی اکسیدان پروکسیداز و پروتئین گلبرگهای گل شاخه بریده ژربرا تحت تاثیر برخی اسانسها و نانوذرات نقره


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فعالیت آنزیم آنتی اکسیدان پروکسیداز و پروتئین گلبرگهای گل شاخه بریده ژربرا تحت تاثیر برخی اسانسها و نانوذرات نقره دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فعالیت آنزیم آنتی اکسیدان پروکسیداز و پروتئین گلبرگهای گل شاخه بریده ژربرا تحت تاثیر برخی اسانسها و نانوذرات نقره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فعالیت آنزیم آنتی اکسیدان پروکسیداز و پروتئین گلبرگهای گل شاخه بریده ژربرا تحت تاثیر برخی اسانسها و نانوذرات نقره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فعالیت آنزیم آنتی اکسیدان پروکسیداز و پروتئین گلبرگهای گل شاخه بریده ژربرا تحت تاثیر برخی اسانسها و نانوذرات نقره :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
ژربرا یکی از مهمترین گلهای شاخه بریده جهان می باشد. اخیراً بررسی های مختلفی جهت تاثیر اسانسهای گیاهی و نانوذرات نقره بر عمر گلجایی آن انجام شده است. با این حال تاکنون مطالعات چندانی در زمینه تاثیر این ترکیبات بر تغییرات بیوشیمیایی آن انجام نشده است. بنابراین در این پژوهش تاثیر تیمارهای یک قسمت در میلیون نانوذرات بعلاوه ساکارز ۶% ، ۱۰۰ قسمت در میلیون تیمول بعلاوه ساکارز ۶% ، ۵۰ قسمت در میلیون کارواکرول بعلاوه ساکارز ۶ % و ساکارز ۶ % بر میزان پروتئین کل و آنزیم پروکسیداز در طی دوره پس از برداشت گلبرگهای رقمDeep Purpleمورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که تیمارهای حاوی نانوذرات نقره، تیمول و کارواکرول بعلاوه ساکارز ۶ % باعث کاهش میزان پروتئین کل و فعالیت آنزیم پروکسیداز گلبرگها گردیدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.