مقاله بررسی کیفیت ورمی کمپوست تولید شده با استفاده از نسبتهای مختلف ضایعات چمن از فضای سبز شهری


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کیفیت ورمی کمپوست تولید شده با استفاده از نسبتهای مختلف ضایعات چمن از فضای سبز شهری دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کیفیت ورمی کمپوست تولید شده با استفاده از نسبتهای مختلف ضایعات چمن از فضای سبز شهری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفیت ورمی کمپوست تولید شده با استفاده از نسبتهای مختلف ضایعات چمن از فضای سبز شهری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کیفیت ورمی کمپوست تولید شده با استفاده از نسبتهای مختلف ضایعات چمن از فضای سبز شهری :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
استفاده از درصد های مختلف ضایعات چمن (صفر ، ۲۵، ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ درصد از ماده اصلی کمپوست ) با کود گاوی برای تولید ورمی کمپوست مورد استفاده قرار گرفت. برای ارزیابی نهایی کیفیت ورمی کمپوست فاکتورهای Ph، فسفر ، پتاسیم ، نیتروژن ،مواد آلی و منیزیم اندازهگیری شد. نتایج نشان دادکه با افزایش درصد چمن مورد استفاده میزان فسفر ، پتاسیم ، منیزیم اندکی کاهش یافت اما تفاوت معنیداری در سایر پارامترها مشاهده نشد طبق نتایج بدست آمده ورمی کمپوست ت حاصل از ترکیب ۵۰ درصد چمن با کود گاوی بهترین نتیجه را حاصل نمود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.