مقاله استفاده از اولتراسونیک در نگهداری محصولات لبنی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از اولتراسونیک در نگهداری محصولات لبنی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از اولتراسونیک در نگهداری محصولات لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از اولتراسونیک در نگهداری محصولات لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از اولتراسونیک در نگهداری محصولات لبنی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
اولتراسونیک مزایای اساسی نسبت به سایر روش های تجزیه ای و تکنیک های مورد استفاده برای کنترل عملیات فرایند مواد غذایی دارد، زیرا بسیاری از این روشها تخریبی و وقتگیر بوده و نیاز به آماده کردن مقادیر زیادی نمونه و هم چنین وجود سیستم هائی که نور را از خود عبور می دهند، دارند در حالیکه این روش نیازی به آماده سازی نمونه نداشته، دقیق و نسبتاً ارزان است و می تواند به سرعت (کمتر از یک ثانیه) به طور غیر تخریبی در طی فرآیند مواد غذایی، در تعیین ویژگیها و کیفیت غذاها، حتی مواد غذایی تغلیظ شده و از لحاظ نوری کدر نیز به کاربرده شود و سبب افزایش راندمان و کاهش هزینه تولید محصول شود. یکی از کاربردهای مهم فراصوت، در صنایع لبنی است که کاربرد عمده این روش در غیر فعال کردن میکروارگانیسم ها و هموژنیزاسیون است. اثر اصلی فراصوت بر روی میکروارگانیسم ها به خاطر فشارهای متناوب سریع فیزیکی است و در صورتی که همراه روشهای دیگری مثل ترکیب با فشار و گرما به کار رود؛ تاثیر بیشتری دارد. اساس اولتراسونیک در هموژنیزه کردن، حفره زایی(کاویتاسیون)است که باعث کوچک شدن گویچه های چربی میشود. البته از معایب فراصوت نیز میتوان به تولید رادیکالهای آزاد در غذا و همچنین ایجاد طعم نامطلوب در برخی آبمیوه ها و غذاهای چرب اشاره کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.