مقاله استفاده از نانو حسگر ها در ارتقای امنیت غذایی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از نانو حسگر ها در ارتقای امنیت غذایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از نانو حسگر ها در ارتقای امنیت غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از نانو حسگر ها در ارتقای امنیت غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از نانو حسگر ها در ارتقای امنیت غذایی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
امروزه با توجه به مسئله افزایش جمعیت و نیاز روز افزون بشر به غذا، فناوری نانو در بسیاری از کاربردهای کشاورزیو غذایی نظیر توسعه نانوحسگرها و بیوحسگرها زیستی در مقیاس نانو برای پایش و کنترل مواد و فرایندهای غذایی مورد استفاده قرار می گیرد و توجه به بعد امنیت غذایی و همچنین حفظ کیفیت محصولات غذایی بسیار افزایش پیدا کرده است. نانو بیوحسگرها می تواند نقش مهمی در زمینه تشخیص و کنترل آلاینده های مخاطره آمیز و تشخیص باکتری های پاتوژن در حیوانات گیاهان ،آب و فراورده های غذایی ایفا کنند. با استفاده از این حساگرها شناسایی مقادیر بسیار کم ترکیبات مضر شیمیایی، ویروس ها و باکتری در سامانه کشاورزی و محیط زیست میسر شده و تحولی شگرف در کنترل کیفیت به همراه داشته است. در این مقاله بر این شده است که به معرفی نانو حسگرها و انواع آنها و همچنین کاربرد آنها در صنعت غذا بپردازیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.