مقاله اندازه گیری اریوسیترین و هسپریدین در آب لیمو ترش ایرانی بوسیله استخراج فاز جامد C18 و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اندازه گیری اریوسیترین و هسپریدین در آب لیمو ترش ایرانی بوسیله استخراج فاز جامد C18 و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اندازه گیری اریوسیترین و هسپریدین در آب لیمو ترش ایرانی بوسیله استخراج فاز جامد C18 و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری اریوسیترین و هسپریدین در آب لیمو ترش ایرانی بوسیله استخراج فاز جامد C18 و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اندازه گیری اریوسیترین و هسپریدین در آب لیمو ترش ایرانی بوسیله استخراج فاز جامد C18 و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا :
تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
یک روش استخراج با فاز جامد (SPE) به منظور پاکسازی و پیش تغلیظ شاخص های فلاونوئیدی (اریوسیترین و هسپریدین) از آب لیموهای ایرانی و اندازه گیری آنها با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا انجام و نتایج حاصله با هم مقایسه شدند. شرایط بهینه برای استخراج فاز جامد با استفاده از ۶ میلی لیتر مخلوط آب/ متانول (pH=2.5 و ۹:۱V/V) به عنوان حلال شستشو و ۴ میلی لیتر متانول برای شویش نمونه بدست امد. اماده سازی ، پاکسازی و بازیابی بالای ۹۰۵ برای تمام انالیت ها مشاهده گردید. استفاده از فاز متحرک آب/ استونیتریل / استیک اسید (V/V، ۷۸:۲۱:۱) به عنوان فاز متحرک بهینه امکان جداسازی انالیت ها را از دیگر ترکیبات مزاحم در آب لیمو مهیا نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.