مقاله چگونگی خشک کردن غلات در دستگاه بستر سیال آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله چگونگی خشک کردن غلات در دستگاه بستر سیال آزمایشگاهی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله چگونگی خشک کردن غلات در دستگاه بستر سیال آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله چگونگی خشک کردن غلات در دستگاه بستر سیال آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله چگونگی خشک کردن غلات در دستگاه بستر سیال آزمایشگاهی :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
هدف اصلی در خشک کردن محصولات غذایی، حذف رطوبت از ماده تا میزان مطلوب می باشد که در آن فساد میکروبی و شیمیایی به حداقل برسد. معمولاً این حذف رطوبت در حضور حرارت صورت می گیرد . به دلیل معایب خشک کردن به روش سنتی و هزینه های بالای ماشین آلات خشک کن و مزایای خشک کن بستر سیال ازجمله سرعت خشک شدن بالا و مناسب برای مواد حساس به دما ، توانستهجایگاه ویژه ای به خود درصنایع غذایی اختصاص دهد . در این مقاله از یک خشک کن بستر سیال جهت خشک کردن دانه های ارزن و بررسی زمان خشک شدن بر اساس تغییرات میزان رطوبتارزن ، جرم ارزن و سرعت هوای ورودی مورد بررسی قرار گرفته است . زمان خشک شدن با افزایش جرم خشک ارزن به صورت خطی افزایش وبا افزایش رطوبت به صورت غیر خطی افزایش وبا افزایش سرعت هوای خروجی به صورت غیر خطی کاهش می یابد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.