مقاله بررسی آخرین مطالعات در خصوص وضعیت ایمنی غذایی در بستنی های سنتی تولیدی در کشور
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی آخرین مطالعات در خصوص وضعیت ایمنی غذایی در بستنی های سنتی تولیدی در کشور دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی آخرین مطالعات در خصوص وضعیت ایمنی غذایی در بستنی های سنتی تولیدی در کشور کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آخرین مطالعات در خصوص وضعیت ایمنی غذایی در بستنی های سنتی تولیدی در کشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی آخرین مطالعات در خصوص وضعیت ایمنی غذایی در بستنی های سنتی تولیدی در کشور :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
بستنی سنتی از جمله محبوبترین خوراکی ها می باشد که با توجه به نحوه تولید و مواد اولیه ، امکان آلودگی آن به باکتری های بیماریزا وجود دارد. در این مطالعه سعی شده با روش تحلیلی مروری بر مطالعاتبررسی شاخص های میکروبیدر ۱۰ سال اخیر در ۱۰ شهر کشور بررسی گردد.شاخص میکروبی در این مطالعات شامل باکتری های ایشریشیا کلی ،استافیلوکوک ارئوس ،کلی فرم و آنتریباکتریاسه می باشد.سئوال مطرح شده در این مطالعه چنین می باشد که بسته به نوع باکتری ، کنترل بهداشتی در کدام مرحله تولید ،توزیع ،ذخیره سازی و فروش صورت نگرفته است؟ در نهایت اینگونه نتیجه گیری گردید که عوامل اصلی آلودگی باکتریایی به طور همزمان پاستوریزه نبودن شیر و مواد مصرفی و عدم رعایت بهداشت در مراحل تولید و توزیع می باشد. همچنین با بررسی های صورت گرفته اینگونه نتیجه گیری گردید که نتایج مطالعات در زمینه میزان آلودگی در شهرهای مختلف کشور ، با هم همخوانی دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.