مقاله بررسی اثر اسانس رازیانه استخراج شده با امواج فراصوت بر خصوصیات بافتی، تصویری و میکروبی نان باگت


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر اسانس رازیانه استخراج شده با امواج فراصوت بر خصوصیات بافتی، تصویری و میکروبی نان باگت دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر اسانس رازیانه استخراج شده با امواج فراصوت بر خصوصیات بافتی، تصویری و میکروبی نان باگت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر اسانس رازیانه استخراج شده با امواج فراصوت بر خصوصیات بافتی، تصویری و میکروبی نان باگت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر اسانس رازیانه استخراج شده با امواج فراصوت بر خصوصیات بافتی، تصویری و میکروبی نان باگت :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
امروزه استفاده از نگهدارنده های طبیعی به عنوان جایگزین انواع شیمیایی آن ها به دلیل کاهش اثرات مخرب بر سلامتی انسان رواج بسیاری یافته است. از این رو هدف از انجام این پژوهش استفاده از اسانس رازیانه (در سطوح ۰/۰۲۵ و ۰/۰۵ درصد بر اساس وزن ارد) در مقایسه با سوربات پتاسیم (۰/۱ و ۰/۲ درصد بر اساس وزن آرد) بر میزان رطوبت ، سفتی بافت، مولفه های رنگی پوسته، بار میکروبی و پذیرش کلی در آزمون حسی نان باگت بود. در این تحقیق به منظور ارزیابی رنگ پوسته از تکنیک پردازش تصویر و نرم افزار Image J به عنوان یک روش سریع و غیر مخرب استفاده گردید. بر اساس نتایج مشخص شد که استفاده از هر دو نوه نگهدارنده (به جز سطح ۰/۰۲۵ درصد از اسانس رازیانه) سبب کاهش میزان رطوبت و افزایش سفتی بافت نان در مقایسه با نمونه شاهد شد که البته اثر منفی سوربات پتاسیم بیش از اسانس رازیانه بود. همچنین نتایج به وضح نشان داد که با افزودن سوربات پتاسیم به فرمولاسیون نان باگت از میزان مولفه های رنگی *L و *b پوسته کاسته شد. این در حالی بود که هر دو نگهدارنده (اسانس رازیانه و سوربات پتاسیم) به خوبی توانستند در کاهش بار میکروبی نان در طی یک هفته موثر واقع شوند. در نهایت داوران چشایی تنها نمونه حاوی ۰/۰۲۵ میلی لیتر اسانس رازیانه را به لحاظ ویژگی های حسی با نمونه شاهد برابر دانستند. از این رو به نظر می رسد که اسانس رازیانه به عنوان یک نگهدارنده طبیعی ضمن حفظ ویژگی های تکنولوژیکی و حسی محصولات پخت نظیر نان باگت قابلیت عرضه به این صنعت را دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.