مقاله تاثیر استفاده از پودر صفرای گاوی در جیره های بر پایه اسیدآمینه کل وقابل هضم و دوسطح چربی بر عملکرد،خصوصیات لاشه وفراسنجه های جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر استفاده از پودر صفرای گاوی در جیره های بر پایه اسیدآمینه کل وقابل هضم و دوسطح چربی بر عملکرد،خصوصیات لاشه وفراسنجه های جوجه های گوشتی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر استفاده از پودر صفرای گاوی در جیره های بر پایه اسیدآمینه کل وقابل هضم و دوسطح چربی بر عملکرد،خصوصیات لاشه وفراسنجه های جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر استفاده از پودر صفرای گاوی در جیره های بر پایه اسیدآمینه کل وقابل هضم و دوسطح چربی بر عملکرد،خصوصیات لاشه وفراسنجه های جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر استفاده از پودر صفرای گاوی در جیره های بر پایه اسیدآمینه کل وقابل هضم و دوسطح چربی بر عملکرد،خصوصیات لاشه وفراسنجه های جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
این آزمایش به منظور بررسی تاثیر استفاده از پودر صفرای گاوی در جیره های بر پایه اسید آمینه کل و قابل هضم و دو سطح چربی بر صفات عملکردی(افزایش وزن وخوراک مصرفی) ومحاسبه ضریب تبدیل و فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون جوجه های گوشتی انجام گرفت .در این آزمایش از ۲۴۰ قطعه جوجه یک روزه سویه راس ۳۰۸ به صورت آرایش فاکتوریل(۲×۲×۲) در قالب یک طرح کاملا تصادفی با ۸ تیمار در ۳ تکرار و ۱۰ قطعه جوجه در هر تکرار استفاده شد. جوجه ها به مدت ۴۲ روز تحت تاثیر تیمارها قرار گرفتند. مصرف خوراک، وزن بدن ، ضریب تبدیل غذایی ، تجزیه لاشه وفراسنجه های بیوشیمیای سرم خون در کل دوره پرورش، اندازه گیری و محاسبه شدند.در سن ۳۵ روزگی غلظت فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون ازقبیل کلسترول، تری گلیسرید، HDL وگلوکز تعیین گردید.دو قطعه جوجه از هرتکرار به طور تصادفی انتخاب، کشتار ودرصد لاشه و اجزای لاشه (سینه، ران، بال،پشت گردن، چربی حفره شکمی، کبد، سنگدان، طحال و پانکراس ) نسبت به وزن زنده در سن ۴۲ روزگی اندازه گیری و محاسبه شدند. مصرف خوراک و وزن بدن و ضریب تبدیل غذایی در کل دوره پرورش (۰-۴۲) تحت تاثیر پودر صفرای گاوی ،چربی و اسید های آمینه کل وقابل هضم قرار نگرفت. مصرف خوراک و وزن بدن در جوجه های که جیره حاوی چربی بالا را دریافت کرده اند بالاتر بود ولی در ضریب تبدیل جوجه های که جیره حاوی چربی پایین را دریافت کرده اند بالاتر بود همچنین مصرف خوراک و وزن بدن و ضریب تبدیل غذایی در جوجه های که جیره حاوی صفرای بالا (۰/۲۵) را دریافت کرده اند بالاتر بود ودرخصوص اثراسیدهای آمینه کل وقابل هضم مصرف خوراک و وزن بدن در جوجه های که جیره حاوی اسیدهای آمینه قابل هضم را دریافت کرده اند بالاتر بود ولی درضریب تبدیل اثر جیره در جوجه های که اسیدهای آمینه کل را دریافت کردند،بالاتر بود.درمورد مصرف خوراک و وزن بدن وضریب تبدیل غذایی،اثرات متقابل درکل دوره پرورش (۰-۴۲) معنی دارنشدامااثرات متقابل (چربی ، صفرا ،اسید های آمینه درجوجه های که جیره حاوی چربی بالا، صفرا بالا (۰/۲۵) ، اسید های آمینه قابل هضم را دریافت کرده اند بالاتر می باشد. در میان اندام های درونی وزن کبد و پانکراس درجوجه هایی که جیره حاوی چربی و صفرای بالا واسید های آمینه قابل هضم را مصرف کردند بیشتر بود.از شاخص های بیوشیمیایی سرم خون اثر اسیدهای آمینه واثرات متقابل برروی تری گلیسرید معنی دار شده است (۰/۰۵>P). اثرات سطوح چربی واسیدهای آمینه تاثیر معنی داری بر اجزاء لاشه نداشته ولی اثر صفرا و اثرات متقابل فقط بر روی درصد وزن ران معنی دار شده است (۰/۰۵>P). به طور کلی نتایج حاصل از تحقیق حاضر نشان داد که میزان چربی بالاوصفرای بالا (۰/۲۵) و اسیدهای آمینه قابل هضم در بیشتر آیتم ها بهبود عملکرد را به دنبال دارد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.