مقاله اثر نوع حلال ? دما و روش استخراج بر درصدمهارکنندگی رادیکال آزاد عصاره شقاقل


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر نوع حلال ? دما و روش استخراج بر درصدمهارکنندگی رادیکال آزاد عصاره شقاقل دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر نوع حلال ? دما و روش استخراج بر درصدمهارکنندگی رادیکال آزاد عصاره شقاقل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر نوع حلال ? دما و روش استخراج بر درصدمهارکنندگی رادیکال آزاد عصاره شقاقل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر نوع حلال ? دما و روش استخراج بر درصدمهارکنندگی رادیکال آزاد عصاره شقاقل :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
ترکیبات فنولی متابولیت های ثانویه درگیاه هستند که دارای اثرات سلامت بخش نیز هستند باتوجه به تاثیر انتی اکسیدانهای سنتزی برسلامت انسان تمایل روزافزون درزمینه جایگزینی آنها با انتی اکسیدانهای طبیعی وجود دارد شقاقل یکی ازمحصولات مهم کشاورزی و بومی اروپا و اسیاست و ازآن برای اهداف غذایی و خوراک دام استفاده میشود و غنی ازترکیبات فنلی است دراین مطالعه استخراج عصاره شقاقل به کمک امواج پیش تیمارفراصوت و جهت بررسی نتایج ازطرح کامل تصادفی درقالب ازمون فاکتوریل استفاده گردید اثرسه متغیر مستقل شامل دما ۸۰و۷۰ حلال آب مقطر اتانول اتانول و متانول اتانول و اسیدکلریدریک و روش استخراج فراصوت و بدون فراصوت برروی متغیر وابسته درصد مهارکنندگی رادیکال ازاد بررسی شد شرایط بهینه برای درصد مهارکنندگی رادیکال ازاد دردمای ۸۰درصد سانتیگراد اتانول و اسیدکلریدریک و روش استخراج فراصوت بود ۶۳/۴۵۳درصد بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.