مقاله مطالعه اثر غلظتهای مختلف آگار بر کالوسزایی و رویانزایی از کشت بساک ارقام مختلف خیار


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثر غلظتهای مختلف آگار بر کالوسزایی و رویانزایی از کشت بساک ارقام مختلف خیار دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثر غلظتهای مختلف آگار بر کالوسزایی و رویانزایی از کشت بساک ارقام مختلف خیار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر غلظتهای مختلف آگار بر کالوسزایی و رویانزایی از کشت بساک ارقام مختلف خیار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثر غلظتهای مختلف آگار بر کالوسزایی و رویانزایی از کشت بساک ارقام مختلف خیار :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
در این پژوهش، غلظتهای مختلف آگار در طی کشت بساک و القاء کالوس و رویان گامتی ۴ رقم خیار در محیط کشتMS مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی استفاده گردید گه ارقام خیار در ۴ سطح (بتاآلفا، باسمنج اصفهانی و کرکی) به عنوان عامل اول و غلظت آگار در ۴ سطح۰,۳/۳۵,۶/۷,۱۳/۴گرم در لیتر) به عنوان عامل دوم در نظر گرفته شدند. نتایج نشان داد که اختلاف معنیدار آماری بین غلظتهای مختلف آگار از نظر میزان کالوسزایی و رویانزایی گامتی در کشت بساک ۴ رقم خیار وجود دارد، به طوریکه بیشترین درصد کالوسزایی در غلظت۶/۷,۱۳/۴گرم در لیتر آگار در رقم باسمنج، بیشترین درصد کالوسهای رویانزا در غلظت۶/۷گرم در لیتر آگار در رقم اصفهانی و بیشترین میانگین تعداد رویان به ازای هر بساک در غلظت ۶/۷گرم در لیتر در رقم کرکی مشاهده شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.