مقاله بررسی تاثیر امولسیفایر عصاره چوبک با پروپیلن گلیکول آلژینات بر کف زایی ماءالشعیربدون الکل طعم دار (لیمویی)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر امولسیفایر عصاره چوبک با پروپیلن گلیکول آلژینات بر کف زایی ماءالشعیربدون الکل طعم دار (لیمویی) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر امولسیفایر عصاره چوبک با پروپیلن گلیکول آلژینات بر کف زایی ماءالشعیربدون الکل طعم دار (لیمویی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر امولسیفایر عصاره چوبک با پروپیلن گلیکول آلژینات بر کف زایی ماءالشعیربدون الکل طعم دار (لیمویی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر امولسیفایر عصاره چوبک با پروپیلن گلیکول آلژینات بر کف زایی ماءالشعیربدون الکل طعم دار (لیمویی) :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
تأثیر عصاره چوبک با ساپونین پروپیلن گلیکول آلژینات بر کف زایی ماءالشعیر بدون الکل طعم دار (لیمویی)مورد مطالعه قرارگرفت. کدورت، رنگ سنجی، مواد جامد محلول در آب، تعیین گاز کربنیکpH طعم و بو از مهم ترین ویژگی های کیفی اندازه گیری شده برای نمونه ذکر شده بودند. بین عصاره چوبک و پروپیلن گلیکول آلژینات از نظر کف زایی اختلاف معنا داری در سطح ۰۳ گرم بر لیتر وجود دارد، ضمن اینکه هر دو قادر بودند در غلظت های پایین تشکیل کف وپایداری کفداشته باشند و در نهایت با انجام مقایسه میانگین گروه ها مشخص شد که احتمال توانایی کف زایی عصاره چوبک نسبت بهپروپیلن گلیکول آلژینات در سطح۰/۳ بیشتراست ولی درسایر سطح ها کمترازآن میباشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.