مقاله بررسی تاثیر جایگزینی تخم مرغ با عصاره گیاه چوبک بر خصوصیات رئولوژیکی سس مایونز


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر جایگزینی تخم مرغ با عصاره گیاه چوبک بر خصوصیات رئولوژیکی سس مایونز دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر جایگزینی تخم مرغ با عصاره گیاه چوبک بر خصوصیات رئولوژیکی سس مایونز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر جایگزینی تخم مرغ با عصاره گیاه چوبک بر خصوصیات رئولوژیکی سس مایونز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر جایگزینی تخم مرغ با عصاره گیاه چوبک بر خصوصیات رئولوژیکی سس مایونز :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
مایونز یک ترکیب کلوئیدی می باشد که در آن دوفاز پیوسته و پراکنده در حضور یک ماده امولسیون کننده، تولید ترکیب نسبتاپایداری را می کنند. در این تحقیق چگونگی تاثیرگذاری عصاره گیاه چوبک به عنوان امولسیفایر بر رفتار جریان سس مایونز مورد مطالعه قرار گرفته است. تخم مرغ به عنوان امولسیفایر اولیه با عصاره چوبک در سطوح ۲و۵۰و۷۵ و ۱۰۰ % جایگزین وویژگی رئولوژیکی نمونه ها ارزیابی شد. رفتار جریان همه نمونه ها با مدل های رئولوژیکی قانون توان، هرشل بالکلی و کاسون برازش داده شد و نتایج حاکی از رفتار شل شونده با برش برای همه نمونه ها بود. نتایج بیانگر پتانسیل بالای عصاره چوبک به عنوان یک امولسیفایر در سس مایونز بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.