مقاله بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی بستنی کم چرب غنی شده با فیبرهای خوراکی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی بستنی کم چرب غنی شده با فیبرهای خوراکی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی بستنی کم چرب غنی شده با فیبرهای خوراکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی بستنی کم چرب غنی شده با فیبرهای خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی بستنی کم چرب غنی شده با فیبرهای خوراکی :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
در سال های اخیر، کاهش میزان چربی و استفاده از فیبر در محصولات رژیمی بسیار مورد توجه قرار گرفته است. هدف ازانجام این تحقیق، کاهش میزان مصرف چربی و همچنین افزودن فیبر رژیمی به فرمول اولیه بستنی است که میتواند نقشمؤثری در کاهش برخی امراض رایج جامعه داشته باشد. در این پژوهش خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی بستنی کم چرب با افزودن مخلوط آب سیب و کرفس همراه با پالپ و اینولین بعنوان جایگزین چربی، بررسی شد. میزان ویسکوزیته، مقاومت به برش، میزان چربیpHمیزان پروتئین، میزان فیبر، افزایش حجم، مقاومت به ذوب مورد بررسی قرار گرفت. مطابق نتایج بدست آمده میزان ویسکوزیته، مقاومت در برابر برش و مقاومت به ذوب در نمونه محتوی بالاترین درصد فیبر نسبت به شاهد، افزایش معنی داری را نشان داد. درحالی که کاهش معنی داری در افزایش حجم با افزایش درصد فیبر مشاهدهگردید. خواص فیزیکوشیمیایی وpHبا افزایش مقدار فیبر بطور معنی داری کاهش یافت و کمترینPHمربوط نمونه بابیشترین میزان فیبر بود. اختلاف معنی داری در محتوای چربی و پروتئین نمونه ها و شاهد مشاهده نشد. نتایج نشان میدهد که افزودن فیبرهای رژیمی علاوه برخواص سلامت بخش، موجب بهبود بافت نیز میگردد. در این بررسی نمونه با بیشترین مقدار فیبر، خواص رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی مناسب تری نسبت به دیگر نمونه ها نشان داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.