مقاله بررسی قابلیت زیستی باکتری باسیلوس کواگولانس لاکوباسیلوس اسپوراژنز درفرایند تولید و مدت زمان نگهداری دونوع گز معمولی وگز بدون قند


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی قابلیت زیستی باکتری باسیلوس کواگولانس لاکوباسیلوس اسپوراژنز درفرایند تولید و مدت زمان نگهداری دونوع گز معمولی وگز بدون قند دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی قابلیت زیستی باکتری باسیلوس کواگولانس لاکوباسیلوس اسپوراژنز درفرایند تولید و مدت زمان نگهداری دونوع گز معمولی وگز بدون قند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی قابلیت زیستی باکتری باسیلوس کواگولانس لاکوباسیلوس اسپوراژنز درفرایند تولید و مدت زمان نگهداری دونوع گز معمولی وگز بدون قند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی قابلیت زیستی باکتری باسیلوس کواگولانس لاکوباسیلوس اسپوراژنز درفرایند تولید و مدت زمان نگهداری دونوع گز معمولی وگز بدون قند :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
گزیکی ازفراورده های غذایی سنتی ایران است که به جهت پاره ای ویژگیها درعرصه محصولات غذایی جهان منحصربفرد می باشد درتولید گز ازهیچ نوع مواد و افزودنیهای سنتتیک غیرطبیعی استفاده نمی شود این شیرینی درگروه های سنی مختلف محصولی پرطرفدار وپرمصرف است غنی سازی این محصول با باکتریهای پروبیوتیک که میکروارگانیسم های زنده ای هستند که ازطریق حفظ تعادل فلورطبیعی بدن اثرات مفیدی برسلامت انسان دارند ضمن افزایش ارزش تغذیه یا گز آن را به یک محصول فراسودمند تبدیل کرد این تحقیق با هدف بررسی پروبیوتیک کردن گز انجام شد دراین تحقیق میزان ماندگاری باکتریهای پروبیوتیک باسیلوس کواگولانس لاکتوباسیلوس اسپوراژنز دردونوع گز معمولی و گز بدون قند به روش شمارش درپلیت با محیط کشتMRS agar به مدت چهارماه بررسی شد تعدادکلی باکتریهابلافاصله پس ازتولید نمونه برای دوگز معمولی و گز بدون قند به ترتیب Cfu/g 106 x 5/3 Cfu/g 106 x 7/1 بشمارش شد همچنین تعدادکلی این باکتری پس از۴ماه ماندگاری از۶ ۱۰cfu/g کمتر نشد و این تعداد باکتری تقریبا ثابت ماند تعداد کلیسویه باسیلوس کواگولانس لاکتوباسیلوس اسپوراژنز درگز ثابت ماند باتوجه به نتایج به دست آمده ماندگاری باکتری باسیلوس کواگولانس درگز این محصول حامل خوبی برای غنی سازی با باکتریهای پروبیوتیک و تبدیل شدن به یک محصول فراسودمند محسوب میشود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.