مقاله بررسی فعالیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکی گیاهان چویل، کنگرو ریواس برروی باکتری های گرم مثبت وگرم منفی.


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فعالیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکی گیاهان چویل، کنگرو ریواس برروی باکتری های گرم مثبت وگرم منفی. دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فعالیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکی گیاهان چویل، کنگرو ریواس برروی باکتری های گرم مثبت وگرم منفی.  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فعالیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکی گیاهان چویل، کنگرو ریواس برروی باکتری های گرم مثبت وگرم منفی.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فعالیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکی گیاهان چویل، کنگرو ریواس برروی باکتری های گرم مثبت وگرم منفی. :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
در سالهای اخیر تحقیقات متعددی در زمینه اثر بازدارندگی مواد طبیعی در برابر میکروارگانیسم ها صورت گرفته است. باتوجه به خواص ضد میکروبی که درعصاره و اسانس بعضی از گیاهان وجود دارد می توان از این فراورده ها به عنوان جایگزین طبیعی برای آنتی بیوتیک ها و بعنوان نگهدارنده مواد غذایی استفاده نمود. در هیچ زمانی توجه به گیاهان دارویی و اثرها وکاربرد و طریقه استفاده ازآنها کاملا قطع نشده است. در این مطالعه اثرات عصاره هیدروالکی گیاهان چویل، کنگر و ریواس برروی باکتری های گرم مثبت وگرم منفی بررسی گردید. بعد از تهیه و خشک کردن گیاهان در سایه و دور از دسترس نور خورشید عصاره گیری از گیاهان با حلال های آب و اتانول ۹۶ % به روش خیسانیدن انجام شد، غلظت های ۲۵، ۵۰، ۱۰۰، ۱۲۵ و ۲۵۰ میلی گرم بر میلی لیتر از عصاره گیاهان چویل، کنگر و ریواس تهیه شده با استفاده از روش دیسک (چاهک) اثر ضد میکروبی آنها بر روی باکتریهای استافیلوکوکوس آرئوس، کلبسیلا پنومونیه واشرشیا کلی بررسی شد و برای تجزیه وتحلیل نتایج ازآزمون kruskal-wallis به کمک نرم افزار Spss استفاده گردید و P.value معنی دار در نظر گرفته شد و نتایج نشان داد که عصاره گیاهان ریواس و چویل بیشترین خاصیت ضدمیکروبی را برعلیه باکتری گرم مثبت استافیلو کوکوس آرئوس در همه غلظت ها دارد ولی بر روی دو باکتری گرم منفی کلبسیلا پنومونیه واشرشیا کلی فاقد اثراست، درحالیکه گیاه کنگر برروی هیچ کدام از باکتری های مورد مطالعه هیچ گونه تأثیری نداشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.