مقاله بررسی فیتوشیمیایی عصاره اتانولی Polylophium involucratum (Pall.) Boiss.


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فیتوشیمیایی عصاره اتانولی Polylophium involucratum (Pall.) Boiss. دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فیتوشیمیایی عصاره اتانولی Polylophium involucratum (Pall.) Boiss.  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فیتوشیمیایی عصاره اتانولی Polylophium involucratum (Pall.) Boiss.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فیتوشیمیایی عصاره اتانولی Polylophium involucratum (Pall.) Boiss. :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
گیاه گاوزیره از خانواده چتریان است که به عنوان چاشنی در استان مازندران مورد استفاده قرار می گیرد. علی رغم مصارف خوراکی، هیچ تلاشی برای جداسازی متابولیت های ثانویه عصاره آن صورت نگرفته است، از این رو جهت کاربردصحیح گیاه،بررسی فیتوشیمیایی آن امری ضروری به نظر می رسد. با روش خیساندن عصاره اتانولی تهیه شد و جهت شناسایی ترکیبات فیتوشیمیایی مورد استفاده قرار گرفت. دراین مطالعه، فلاوونوئیدها، ترپنوئیدها، کومارین ها، کینون ها و کاردیاک گلیکوزیدها شناسایی شدند. در این پژوهش مشخص گردید که گیاه گاوزیره می تواند در زمینه های فارماکولوژیکی، فیتوپاتولوژی و داروسازی مورد استفاده قرار بگیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.