مقاله بهینه سازی استخراج رنگدانه های کاروتنوئیدی ازپودرفلفل دلمه قرمز پاپریکا بااستفاده ازآنزیم همی سلولاز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بهینه سازی استخراج رنگدانه های کاروتنوئیدی ازپودرفلفل دلمه قرمز پاپریکا بااستفاده ازآنزیم همی سلولاز دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهینه سازی استخراج رنگدانه های کاروتنوئیدی ازپودرفلفل دلمه قرمز پاپریکا بااستفاده ازآنزیم همی سلولاز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی استخراج رنگدانه های کاروتنوئیدی ازپودرفلفل دلمه قرمز پاپریکا بااستفاده ازآنزیم همی سلولاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بهینه سازی استخراج رنگدانه های کاروتنوئیدی ازپودرفلفل دلمه قرمز پاپریکا بااستفاده ازآنزیم همی سلولاز :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
رنگ محصولات غذایی یکی ازمهمترین عوامل تعیین کننده میزان کیفیت محصول ازنظر مصرف کننده می باشد رنگهای مصنوعی اضافه شده به محصولات غذایی میتواند سلامتی مصرف کننده را به خطر بیاندازد ازطرفی رنگدانه های طبیعی دارای خواص انتی اکسیدانی بوده که برای سلامتی مفید می باشد دراین پژوهش رنگدانه کاروتنوئیدی موجود درپودرپاپریکا با استفاده ازحلال ان هگزان – استن – اتانول به نسبت ۱-۲-۱ استخراج گردید دراین ازمون جهت بهینه سازی فرایند ازتیمار همی سلولاز استفاده شد و شرایط ازمایشی آن یعنی دما و زمان انکوباسیون پی اچ و مقدارانزیم مصرفی اندازه گیری شده و شرایط بهینه آن سنجیده شد درهرازمون نمونه ای بدون انزیم به عنوان شاهد درنظر گرفته شد تا میزان اثراین متغیرات برازمون سنجیده شود مشخص گردید که استفاده ازانزیم همی سلولاز دربهترین شرایط باعث افزایش راندمان استخراج تا ۵۳درصد میگردد بهترین شرایط جهت استخراج دمای انکوباسیون ۵۰درجه سانتیگراد زمان انکوباسیون ۶۰دقیقه و پی اچ ۲/۵ و مقدار انزیم ۵۰۰میکرولیتر برای هر۵گرم پودرپاپریکا بدست آمد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.