مقاله تاملی بر الزامات و مولفه های برنامه ریزی برای پیشگیری و مدیریت بحران آب (مطالعه موردی شرکت آب و فاضلاب مشهد)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاملی بر الزامات و مولفه های برنامه ریزی برای پیشگیری و مدیریت بحران آب (مطالعه موردی شرکت آب و فاضلاب مشهد) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاملی بر الزامات و مولفه های برنامه ریزی برای پیشگیری و مدیریت بحران آب (مطالعه موردی شرکت آب و فاضلاب مشهد) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاملی بر الزامات و مولفه های برنامه ریزی برای پیشگیری و مدیریت بحران آب (مطالعه موردی شرکت آب و فاضلاب مشهد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاملی بر الزامات و مولفه های برنامه ریزی برای پیشگیری و مدیریت بحران آب (مطالعه موردی شرکت آب و فاضلاب مشهد) :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
عصر، عصر اطلاعات است و امروزه داشتن بانک اطلاعاتی یک مزیت رقابتی محسوب نمی شود بلکه برای بقای سازمان ضرورت است. در سالهای گذشته بعلت قرار گرفتن ایران در منطقه جغرافیایی نیمه خشک و کاهش نزولات آسمانی، بحران آب را شاهد بوده ایم. صاحب نظران روشها و راهکارهای متنوعی برای مقابله با بحران – از هر جنسی- در سطح ملی، استانی، شهر و سازمان، مدون و در دسترس مدیران و مسئولین و متخصصین قرار داده اند. لیکن آنچه از دیدگاه نگارنده این مقاله حائز اهمیت می باشد و کمتر تجربه ای تا کنون در سطح سازمان های متولی آبرسانی مدون شده و برای درس گرفتن در دسترس قرار گرفته است، موضوع با اهمیت: تدوین برنامه برای پیشگیری از وقوع بحران و آمادگی برای مدیریت بحران آب می باشد.برنامه مورد نظر مبتنی بر شاخص ها و مولفه هایی است که مهمترین آنها عبارتست از: اهداف، افق زمانی برنامه ریزی، جغرافیای برنامه ریزی، منابع اطلاعاتی، تعامل با رسانه ها، منابع انسانی، منابع مالی، مدت برنامه، پایش و کنترل برنامه. از آنجا که مجال پرداختن به تفصیل همه مولفه های پیش گفته در این مقاله نمی باشد، تمرکز نگارنده بر بررسی ضرورت ایجاد بانک اطلاعات جامع مدیریت بحران خواهد بود. بانک اطلاعاتی که به درستی و حداکثر سود را از تکنولوژی های نو نظیر IT و ICT، نرم افزار و سخت افزار کامپیوتری، بستر اینترنت و شبکه های مبتنی بر VPN و بویژه ابزار کارآمد دنیای تبادل اطلاعات موبایل ، خواهد جست. در این مقاله مدل کارآمد ذخیره، بازیابی و تبادل اطلاعات لازم برای پیشگیری، پیش بینی و مقابله با بحران آب ارائه خواهد شد. از آنجا که در اختیار داشتن اطلاعات قابل اعتماد و قابل اتکاء، به موقع و آنلاین مبنای تصمیم سازی و تصمیم گیری در فرایند مدیریت بحران می باشد، تدوین و ایجاد بانک اطلاعات جامع و بروز بودن اطلاعات آن، پیش نیاز امر مهم برنامه ریزی و تدوین برنامه مدیریت بحران پیش و حین وقوع بحران می باشد، تشریح مشخصات این بانک همچون ساختار رکورد ها و فرم های درج اطلاعات در دستور کار نگارنده می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.