مقاله بهینه سازی تولید کیک کم کالری بااستفاده ازشیرین کننده استویا


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی تولید کیک کم کالری بااستفاده ازشیرین کننده استویا دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی تولید کیک کم کالری بااستفاده ازشیرین کننده استویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی تولید کیک کم کالری بااستفاده ازشیرین کننده استویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی تولید کیک کم کالری بااستفاده ازشیرین کننده استویا :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
کیک یکی ازمحصولاتی است که درسرتاسردنیا مورداستفاده قرارمیگیرد ویکی ازترکیبات اصلی آن شکر می باشد امروزه تقاضای مصرف کنندگان برای محصولات بدون چربی رو به افزایش است هدف ازتحقیق جایگزینی شکر بااستویا و سوربیتول مایع همراه با هیدروکلوئیدها و امولسیفایرها می باشد نتایج نشان داد که افزودن سوربیتول باعث کاهش ویسکوزیته میگردد افزودن هیدروکلوئید زانتان و امولسیفایر پلی سوربات ۶۰ ویسکوزیته خمیرحاوی ۱۰۰درصد سوربیتول را افزایش میدهد افزودن ترکیب زانتان پلی سوربات ۶۰ همراه با ۱۰۰درصد سوربیتول باعث افزایش ویسکوزیته خمیر و خصوصیات کیفی کیک میگردد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.