مقاله بررسی مقایسه ای اثر سرب بر تولید بیواتانول از Saccharomyces cerevisiae انکپسوله شده در حامل آلژینات


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مقایسه ای اثر سرب بر تولید بیواتانول از Saccharomyces cerevisiae انکپسوله شده در حامل آلژینات دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقایسه ای اثر سرب بر تولید بیواتانول از Saccharomyces cerevisiae انکپسوله شده در حامل آلژینات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقایسه ای اثر سرب بر تولید بیواتانول از Saccharomyces cerevisiae انکپسوله شده در حامل آلژینات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقایسه ای اثر سرب بر تولید بیواتانول از Saccharomyces cerevisiae انکپسوله شده در حامل آلژینات :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
در سال های اخیر کاهش منابع انرژی و نگرانی از افزایش آلودگی محیط زیست محققان را به سمت تولید و استفاده از سوخت های تجدید پذیر با منشاء زیستی سوق داده است. در این راستا اتانول به عنوان سوختی پاک و مناسب جایگزینی سوخت های فسیلی مطرح شده است. بیومس و زیست توده گیاهی منابعی بالقوه در تولید بیواتانول می باشند در حال حاضر اغلب تولیدات اتانول توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه صورت می گیرد هدف از تحقیق حاضر ارزیابی تاثیر آلژینات در تثبیت ساکارومایسس سرویزیه اتانولوژیک تحت استرس ناشی از سرب می باشد تولید اتانول توسط ساکارومایسس سرویزیه سویه PTCC no:5269 به عنوان سویه استاندارد و سویه بومی N2 به صورت سلول های آزاد و تثبیت شده مورد بررسی قرار گرفت. متغیرهای مورد آزمایش عبارت بودند از: میزان تولید اتانول و قند مصرفی. آزمایشات به صورت مرحله ای انجام شد و نتایج هر مرحله برای مرحله بعد مورد استفاده قرار گرفت. در این راستا غلظت های ۵۰۰، ۱۰۰۰ و ۱۵۰۰ سرب برای ارزیابی توان تولید اتانول در نظر گرفته شد حامل آلی آلژینات کلسیم نیز به عنوان عامل محافظت کننده سلول در برابر شوک شیمیایی حاصل از حضور سرب در محیط به کار رفت نتایج حاصل از داده ها حاکی از آن بود که سویه بومی N2 نسبت به سوه استاندارد ۵۲۹۶ در حالت آزاد در حضور مقادیر مختلف سرب توانایی بیشتری در تولید اتانول از خود نشان داد از سوی دیگر مشاهده شد که سلول های تثبیت شده سویه بومی N2 نسبت به سویه استاندارد ۵۲۶۹ دارای بالاترین میزان تولید اتانول در محیط حاوی غلظت ۵۰۰mg/L سرب بود و علاوه بر این نسبت به حالت آزاد توانایی تولید اتانول این مخمر افزایش یافته بود میزان مصرف قند نیز توسط سویه بومی N2 نسبت به مخمر دیگر در تمامی مراحل بیشتر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.