مقاله پوشش دادن قطعات میوه وسبزی با پوشش های خوراکی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پوشش دادن قطعات میوه وسبزی با پوشش های خوراکی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پوشش دادن قطعات میوه وسبزی با پوشش های خوراکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پوشش دادن قطعات میوه وسبزی با پوشش های خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پوشش دادن قطعات میوه وسبزی با پوشش های خوراکی :

تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
پوشش پروتئین آب پنیر پلاستیکی شده برای افزایش طول عمر مفید محصولات تازه نشان داده شده است. این پژوهش به بررسی پذیرش مصرف کننده و برداشت برش میوه ها و سبزیجات تازه و پوشش خوراکی و تعیین اثرات پوشش پروتئین آبپنیر پلاستیکی شده بر کیفیت برش سیب های تازه طراحی شده است. داده ها با استفاده از تجزیه و تحلیل پروبیت مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفت. کیفیت فیزیکی ومیکروبی از برش تازه سیب هایFCپوشش داده شده با سه پروتئین آب پنیر وغلظت هر یک در ۵%,۱۰ % و آب به عنوان شاهد ، در طی ۱۳ روز ذخیره سازی در۲Cتعیین شد. به عنوان یک سطح درآمد احتمال کاهش خوردنFCFVکاهش یافته و اولویت برای کنسروFVبهFCFVافزایش یافته است. پوششWPC در به حداقل رساندن کاهش وزن موثر نبود. هیچ تغییری در سبکی رنگ سیب های پوشش داده شده باWPC/WPIوجود ندارد، در حالیکه سبکیPHبطور قابل توجهی کاهش یافته و برای کنترل نمونه های پوشش داده شده توسطWPCروز چهارم از ذخیره سازی مشاهده شد. استحکام نمونه های پوشش داده شده پس از ۱۳ روز ذخیره سازی در مقایسه با آن کنترل نرمی نامناسب را تغییر می دهد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.