مقاله تجزیه و تحلیل فعالیت بخش هتل و رستوران در مناطق مختلف ایران ازنظر ایجاد ارزش افزوده طی سالهای برنامه چهارم توسعه و چشماندازآن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تجزیه و تحلیل فعالیت بخش هتل و رستوران در مناطق مختلف ایران ازنظر ایجاد ارزش افزوده طی سالهای برنامه چهارم توسعه و چشماندازآن دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تجزیه و تحلیل فعالیت بخش هتل و رستوران در مناطق مختلف ایران ازنظر ایجاد ارزش افزوده طی سالهای برنامه چهارم توسعه و چشماندازآن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه و تحلیل فعالیت بخش هتل و رستوران در مناطق مختلف ایران ازنظر ایجاد ارزش افزوده طی سالهای برنامه چهارم توسعه و چشماندازآن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تجزیه و تحلیل فعالیت بخش هتل و رستوران در مناطق مختلف ایران ازنظر ایجاد ارزش افزوده طی سالهای برنامه چهارم توسعه و چشماندازآن :
تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
رشد و توسعه اقتصادی در بخش هتل و رستورانداری در کشور یکی از مهمترین مباحث اقتصاد منطقهای در دهههای اخیر محسوب میشود. این بخش به مثابه بخش محوری در رشد و توسعه اقتصادی در تأمیننیازهای رفاهی و خدماتی مؤثر است. تجزیه و تحلیل روند تولید و ساختار بخش هتل و رستوران در سطوح مختلف کشور مستلزم شناخت دقیق استعدادها و توازن بالقوه بخشها و ترکیب آن در مناطق است تا بتوانسیاستگذاری و برنامه ریزی متعادلی را در هر یک از زیربخشها و مناطق کشور محقق ساخت. در همین راستا در این مقاله به مزیت نسبی هتل و رستوران با استفاده از روش انتقال- سهم در بین استانهای کشور در دوره زمانی ۱۳۸۹-۱۳۸۳ پرداخته شده است. نتایج حاکی از آن است که در استانهای تهران، خراسان رضوی خوزستان، کردستان، کهگیلویه و بویر احمد، هرمزگان و یزد بخشهای اصلی هتل، رستوران و خوابگاه دارای سهم اثربخش منطقهای مثبت در بخش هتل و رستورانداری هستند و بیان کننده مزیت نسبی مناطق در این بخشاند. به دلیل اثر انتقال کل آنها بیشتر از اثر ملی مربوطه است. این بخشها از بیشترین امکانات برایخلق ارزش افزوده برخوردارند و به عنوان محرکهای رشد اقتصادی استان محسوب میشوند. در سال ۱۴۲۹ استانهای آذربایجان شرقی، اردبیل، اصفهان، تهران، خراسان رضوی، خوزستان، فارس، قم، کردستان، کرمان، گیلان، مازندران و هرمزگان دارای فعالیت پایهای در بخش هتل و رستوران بودهاند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.