مقاله تأثیر هیدروکلوئیدهای کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر کاهش جذب روغن در فرایند سرخ کردن بادمجان


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر هیدروکلوئیدهای کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر کاهش جذب روغن در فرایند سرخ کردن بادمجان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر هیدروکلوئیدهای کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر کاهش جذب روغن در فرایند سرخ کردن بادمجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر هیدروکلوئیدهای کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر کاهش جذب روغن در فرایند سرخ کردن بادمجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر هیدروکلوئیدهای کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر کاهش جذب روغن در فرایند سرخ کردن بادمجان :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
در طی دهه یک گذشته مصرف محصولات غذایی بدون چربی و کم چربی گسترش زیادی پیدا کرده است، به این دلیل که بین مصرف چربی و بیماری های زیادی از جمله چاقی بیماری های قلبی و عروقی مانند تصلب شرائین و سرطان ارتباطوجود دارد. تعداد زیادی از ترکیبات و افزودنی ها می تواند برای بهبود و کاهش چربی در غذاهای سرخ شده استفاده می گردد که در این میان هیدروکلوئیدها، گروه اصلی این موادند در این تحقیق سعی شد تاثیر پوشش های هیدروکلوئیدهای کتیراو کربوکسی متیل سلولز بر جذب روغن در فرایند سرخ کردن بادمجان بررسی گردد. به این منظور میزان روغن جذب شده،میزان رطوبت محصول، ماده خشک، درصد پوشش دهی و راندمان سرخ کردن تعیین گردید. نتایج پوشش دهی نشان داد که پوشش دهی حلقه های بادمجان با مواد هیدروکلوئیدی منجر به کاهش جذب روغن در محصول نهایی شد که بیشترین مقدار کاهش چربی به ترتیب مربوط به نمونه های پوشش دهی با کربوکسی متیل سلولز۱و۰/۵درصد و کمترین مقدار کاهش چربی در کتیرا۰/۵درصد مشاهده شد. کربوکسی متیل سلولز در کلیه غلظت ها میزان کاهش چربی بالایی را نشان دادهمچنین نتایج نشان داد که نمونه های پوشش دهی شده به علت خاصیت سد کنندگی صمغ ها در مقایسه با نمونه های شاهد دارای میزان رطوبت بالاتری می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.