مقاله ویژگی ها و تکنولوژی تولید فرآورده های لبنی فراویژه


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ویژگی ها و تکنولوژی تولید فرآورده های لبنی فراویژه دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ویژگی ها و تکنولوژی تولید فرآورده های لبنی فراویژه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ویژگی ها و تکنولوژی تولید فرآورده های لبنی فراویژه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ویژگی ها و تکنولوژی تولید فرآورده های لبنی فراویژه :

تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
ماده غذایی فراویژه، ماده غذایی ای است که در بردارنده حداقل یک خاصیت سلامت بخش مشخص و به اثبات رسیده، علاوه بر خواص تغذیه ای پایه باشد و به صورت هدفمند توسط تولیدکننده تولید یا توسط دانشمندان علم تغذیه توصیه و توسط مصرف کننده مصرف شود. شیر و فرآورده های آن، بویژه فرآورده های تخمیری شیر، از مواد غذایی فراسودمند با اهمیت به شمار می آیند. شیرهای تخمیر شده فراسودمند مزایای چندگانه ای برای سلامتی مصرف کننده دارند. از موارد با ارزش در ارتباط با انتخاب و تولید غذاهای فراسودمند، ایمن بودن و بی خطر بودن مصرف آنها است. مواد غذایی حاوی پروبیوتیک ها، پری بیوتیک ها و سین بیوتیک ها از جمله مهمترین فرآورده های فراویژه می باشند که تکنولوژی تولید آنها در حال حاضر مورد توجه بسیاری از جوامع قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.