مقاله غنی سازی نان به منظور تولید میان وعده غذایی مناسب برای دانش


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله غنی سازی نان به منظور تولید میان وعده غذایی مناسب برای دانش دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله غنی سازی نان به منظور تولید میان وعده غذایی مناسب برای دانش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غنی سازی نان به منظور تولید میان وعده غذایی مناسب برای دانش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله غنی سازی نان به منظور تولید میان وعده غذایی مناسب برای دانش :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
مطالعات و پژوهش های سده اخیر دانشمندان، از خواص سلامت بخش برخی میکرو ارگانیسم ها بر انسان و حیوانات نظیر ضد جهش زایی و ضد سرطان زایی، ضدعفونی کننده بودن، کاهش کلسترول سرم خون ، بهبود برخی ناسازگاریهای تغذیه ای، افزایش بازده رشد و ; پرده برداشته است. کفیریک نوع نوشیدنی تخمیری از مجموعه ای از باکتری های زنده است که درپیشگیری و درمان بیماری ها بسیار مفید است.با توجه به اینکه نان نیز یکی از اجزای اصلی رژیمغذایی است و جایگاه ویژه ای دربرنامه غذایی ما دارد. دراین طرح تلاش نمودیم تا به منظور بهبود خواص و کیفیت تغذیه ای ونیز ماندگاری نان مصرفی با غنی سازی نان بافرآورده های میکروارگانیسمی کفیر آن را به یک میان وعده غذایی مناسب برای دانش آموزان تبدیل نموده و بدین ترتیب زمینه ساز ارتقای سطح دفاعی بدن و نیازهای ویتامینی و مواد معدنی ضروری بدن این عزیزان باشیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.