مقاله اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه شوید در پایدارسازی روغن کونولا


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه شوید در پایدارسازی روغن کونولا دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه شوید در پایدارسازی روغن کونولا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه شوید در پایدارسازی روغن کونولا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه شوید در پایدارسازی روغن کونولا :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
وجود مقادیر بالای پیوندهای دوگانه روغن های گیاهی موجب فساد زود هنگام و تخریب بالا در اثر فرآیندهای غذایی می شود. لذا روش های مختلفی جهت پایدار سازی روغن های گیاهی استفاده می شود که مهمترین آن استفاده از آنتی اکسیدان است. در صنعت روغن از آنتی اکسیدان های سنتتیک مانند PG و TBHQ برای پایداری شیمیایی روغن ها در فرآیندهای حرارتی و نگهداری طولانی مدت استفاده می شود که سمی هستند، آنتی اکسیدان های طبیعی که علاوه بر پایدار شیمیایی، سمی نیز نباشد، می توانند جایگزین مناسبی باشند. در این تحقیق منابع طبیعی آنتی اکسیدانی نسبتاً فراوان و ارزان و قابل دسترس از جمله عصاره شوید به روغن کونولا که یکی از مهمترین منابع روغن گیاهی می باشد، جهت پایداری اضافه می شود و اثرات پایدارسازی آن در شرایط دو غلظت نسبت به روغن کانولا حاوی آنتی اکسیدان سنتتیک مقایسه خواهد شد. عصاره هیدروالکلی (آب- اتانل ۵۰:۵۰) نسبت ۱ به ۱۰ از گیاه شوید به کمک التراسوند (دمای ۴۵ درجه، فرکانس ۲۰ کیلوهرتز، زمان ۲۵ دقیقه) انجام گرفته و خصوصیات آنتی اکسیدانی آنها از بعد ترکیبات کل فنلیک ترکیبات توکوفرولی بررسی شد و در دو غلظت به نمونه روغن آفتابگردان اضافه شده و نمونه های روغن کانولای فرموله شده با آنتی اکسیدان تحت شرایط محیطی طی ۶۰ روز ذخیره سازی شدند و پایداری اکسایشی نمونه ها توسط پارامترهای عدد پراکسید، اندیس اسیدی، اندیس یدی، ترکیبات قطبی، عدد کربنیل در هر دو دمای ذخیره سازی در روزهای ۴۵، ۳۰، ۱۵ و ۶۰ بررسی می گردد. در کلیه آزمایشات فوق نمونه ها با نمونه روغن کانولا که حاوی آنتی اکسیدان سنتتیک است مورد مقایسه قرار می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.