مقاله اثر اتمسفر اصلاح شده بر ایمنی و کیفیت فرآورده های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر اتمسفر اصلاح شده بر ایمنی و کیفیت فرآورده های گوشتی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر اتمسفر اصلاح شده بر ایمنی و کیفیت فرآورده های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر اتمسفر اصلاح شده بر ایمنی و کیفیت فرآورده های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر اتمسفر اصلاح شده بر ایمنی و کیفیت فرآورده های گوشتی :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
بسته بندی اتمسفر اصلاح شده یکی از روش های بسته بندی است که بیش از یک قرن است که مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع بسته بندی موجب تغییر اتمسفر داخل بسته شده بطوری که سبب افزایش مدت نگهداری با حفظ کیفیت محصول می شود. امروزه بسته بندی اتمسفر اصلاح شده برای بهبود کیفیت محصولات غذایی با سایر روشها از جمله پالس نوری کوتاه، اکسیژن سوپر اتمسفریک، اب الکترولیز شده خنثی و تکنولوژی با فشار بالا مورد استفاده قرار می گیرد. اتمسفر اصلاح شده بطور گسترده در بسیاری از مقوله های غذایی بخصوص در بسته بندی محصولات گوشتی استفاده می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.