مقاله کاربرد تکسچر آنالایزر و تغییرات فیزیکو شیمیایی انواع نشاسته


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد تکسچر آنالایزر و تغییرات فیزیکو شیمیایی انواع نشاسته دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد تکسچر آنالایزر و تغییرات فیزیکو شیمیایی انواع نشاسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد تکسچر آنالایزر و تغییرات فیزیکو شیمیایی انواع نشاسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد تکسچر آنالایزر و تغییرات فیزیکو شیمیایی انواع نشاسته :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
در ۴۰ سال گذشته سرمایه گذاری قابل توجهی از صنایع غذایی مربوط به اندازه گیری ابزاری و ارتباط حسی خواص بافتی مواد غذایی متنوع دیده میشود. دستگاه تجزیه و تحلیل بافتی یک روش مورد استفاده برای ارزیابی خواصمکانیکی طیف وسیعی از محصولات است و کاربرد این دستگاه در طول دو دهه گذشته بسیار افزایش یافته است. یک نوع آزمون مورد استفاده توسط این دستگاه، آزمون تجزیه نیم رخ بافت میباشد که خصوصیات فیزیکی محصولبراساس دو سیکل فشرده سازی در دو نوبت با حرکت رفت و برگشتی صورت میگیرد و ویژگی های بافتی استخراج شده در نمودار نیرو- زمان نشان داده میشود. نشاسته نقش مهمی در تغذیه انسان دارد به طوریکه حدود ۸۰-%۷۰- انرژی روزانه انسان را تأمین میکند. نشاسته های طبیعی به دلیل مقاومت کم در برابر تنش برشی، تجزیه حرارتی،رتروگراداسیون بالا، سینرسیس و; دارای محدودیت هایی هستند که استفاده از آنها در سطح صنعتی چندان رابج نیست. تغییرات شیمیایی متعدد ممکن است برای نشاسته جهت ایجاد ویژگی هایی که به منظور کاربردهای خاص مفیدند استفاده گردد. بنابراین استفاده از نشاسته های اصلاح شده در فرایندهای غذایی در سال های اخیر صورت گرفته است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.