مقاله اثر اولتراسوند بر تخریب مواد مغذی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر اولتراسوند بر تخریب مواد مغذی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر اولتراسوند بر تخریب مواد مغذی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر اولتراسوند بر تخریب مواد مغذی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر اولتراسوند بر تخریب مواد مغذی :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
امروزه ثابت شده که استفاده از تکنیک اولتراسوند نقش بسیار مؤثری در فرآوری مواد غذایی نظیر امولسیون سازی، هموزن سازی، کریستالیزاسیون، هیدرولیز، استخراج، عصاره گیری و غیرفعال کردن میکروبها دارد. اما به نظر می رسد در برخی از محصولات غذایی تغییرات خاصی پس از قرار گرفتن در معرض امواج اولتراسوند ایجاد شده که اغلب عواقب آن در کیفیت محصولات نادیده گرفته می شود. این مقاله مروری است بر برخی از اثرات ناشی از اولتراسوند بر روی کیفیت محصولات غذایی، به ویزه در فرآوری مواد غذایی حاوی چربی بالا و پروتئین ها، مطالعات نشان می دهد که برخی تغییرات در پارامترهای کیفیت محصولات غذایی تحت عملیات یا اولتراسوند اتفاق می افتد، همچون تغییر در طعم، تغییر رنگ، کاهش قند و یا تغییرات در ترکیبات جزئی، که می تواند منجر به اختلالات در ایمنی با قابلیت پذیرش کمتر محصول نهایی توسط مصرف کنندگان شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.