مقاله کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
از دیرباز بسته بندی مواد غذایی برای حفاظت غذا از گرما، نور، رطوبت، اکسیژن، میکروارگانیسم ها، حشرات و گرد وخاک توسعه پیدا کرده است .پیشرفت در بسته بندی هوشمند برای افزایش عمر مفید محصولات غذایی، هدف بسیاری ازشرکت ها است. فناوری نانو می تواند در مواردی مانند افزایش مقاومت به نفوذ در پوشش ها، افزایش ویژگی های دیواره، افزایش مقاومت در برابر گرما، گسترش ضد میکروب های فعال و سطوح ضد قارچ کارساز باشد. از نانو حسگر هایی که به رهایش مواد شیمیایی ناشی از فساد غذاها حساس هستند می توان در بسته بندی های هوشمند استفاده کرد، تا به محض شروع خراب شدن غذا، رنگ بسته بندی تغییر کرده و به مشتری هشدار داده شود. این سیستم به مراتب دقیق تر و مطمئن تراز فروش با تاریخ مصرف است. در زمینه بسته بندی مواد غذایی به وسیله فناوری نانو، مهمترین فناوری های پایه نانو ذرات و نانو کامپوزیت ها هستند؛ با توجه به شرایط کشور و پیش نیاز های فناوری های پایه ی صنعت بسته بندی به نظر می رسد آینده روشنی را برای این صنعت در کشور پیش رو خواهیم داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.