مقاله تاثیر پوره موز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در کوکتل آب سیب


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر پوره موز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در کوکتل آب سیب دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر پوره موز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در کوکتل آب سیب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پوره موز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در کوکتل آب سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر پوره موز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در کوکتل آب سیب :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
در این پژوهش تاثیر استفاده از مقادیر مختلف پوره موز بر زنده ماندن باکتری لاکتوباسیلوس کازئی در کوکتل آب سیب بررسی شده است. مقدار پوره موز در ۳ سطح (۰، ۷ و ۱۵ درصد) که سطح صفر درصد پوره موز به عنوان نمونه شاهد در نظر گرفته شد، و زمان نگهداری در ۴ سطح (۱، ۲۰، ۴۰ و ۶۰ روز) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که افزایش پوره موز تا ۱۵ درصد موجب افزایش معنیدار تعداد این پروبیوتیک در آب میوه گردید (۰/۰۵>p). در طول نگهداری در تمام تیمارها تعداد لاکتوباسیلوس کازئی بطور معنیداری کاهش یافت (۰/۰۵>p). اما کاهش تعداد لاکتوباسیلوس کازئی در تیمارهای حاوی موز ( ۷ درصد و ۱۵ درصد) بطور معنیداری کمتر از تیمار شاهد بود. تعداد لاکتوباسیلوس کازئی در تیمار حاوی ۱۵ % موز تا پایان دوره نگهداری (روز ۶۰ ) برای تامین اثرات سلامت بخشی کافی (بالاتر از ۶^۱۰ CFU/g) بود. . لذا برای تولید کوکتل آب سیب و موز پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازئی، استفاده از ۱۵ درصد پوره موز با زمان نگهداری ۶۰ روز پیشنهاد میشود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.