مقاله تاثیر پوشش خوراکی آلژینات سدیم غنی شده با عصاره چای سبز (Camellia sinesis) برماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر پوشش خوراکی آلژینات سدیم غنی شده با عصاره چای سبز (Camellia sinesis) برماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر پوشش خوراکی آلژینات سدیم غنی شده با عصاره چای سبز (Camellia sinesis) برماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پوشش خوراکی آلژینات سدیم غنی شده با عصاره چای سبز (Camellia sinesis) برماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر پوشش خوراکی آلژینات سدیم غنی شده با عصاره چای سبز (Camellia sinesis) برماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
سابقه و هدف: ماهیان چرب مثل قزل آلا به دلیل داشتن مقدار قابل توجهی از اسیدهای چرب غیر اشباع در مقابل فساد بسیار حساس هستند. بنابراین استفاده از نگهدارنده ها جهت به تعویق انداختن یا جلوگیری از فساد آنها اجتناب ناپذیر است. آلژینات سدیم نوعی پوشش خوراکی دارای خواص ضد اکسیداسیونی است که می توان با استفاده از عصاره چای سبز آن را تقویت کرد. به همین دلیل، در پژوهش حاضر از پوشش خوراکی آلژینات سدیم غنی شده با عصاره چای سبز برای افزایش ماندگاری فیله ماهی قزل آلا طی نگهداری در دمای ۱۸ – درجه سانتیگراد استفاده شد.مواد و روش ها: محلول آلژینات سدیم ۳% و آلژینات سدیم حاوی ۰/۱ و ۰/۲ درصد عصاره چای سبز تهیه شد. تیمارهای شاهد(بدون پوشش)، آلژینات سدیم، آلژینات سدیم حاوی ۰/۱ درصد عصاره و آلژینات سدیم حاوی ۰/۲ درصد عصاره به صورت دوره ای هر یک ماه تحت آزمایشات شیمیایی شامل شاخص پراکسید (PV)، شاخص تیوباربیتوریک اسید (TBA) ، ازت تام فرار (TVN)، اسید چرب آزاد (FFA) قرار گرفتند. یافته ها: نتایج به دست آمده نشان داد با گذشت زمان و طی نگهداری نمونه ها در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد استفاده از پوشش خوراکی آلژینات سدیم موجب بهبود پارامتر های فساد اکسیداتیو می شود و غنی سازی این پوشش با سطوح مختلف عصاره چای سبز بر کارایی و پتانسیل ضد اکسیداسیونی آن می افزاید. استفاده از سطوح بالاتر عصاره چای سبز (۰/۲ درصد) به طور معنی داری (۰/۰۵>p) موثرتر واقع گشت. نتیجه گیری: نتایج حاصل نشان داد پوشش خوراکی آلژینات سدیم سبب افزایش عمر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد می شود و استفاده از عصاره چای سبز کارایی آن را تقویت می نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.