مقاله مروری بر اثر فرایند فشار بالا بر روی خواص کاربردی و رئولوژی پنیر موزارلا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مروری بر اثر فرایند فشار بالا بر روی خواص کاربردی و رئولوژی پنیر موزارلا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مروری بر اثر فرایند فشار بالا بر روی خواص کاربردی و رئولوژی پنیر موزارلا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر اثر فرایند فشار بالا بر روی خواص کاربردی و رئولوژی پنیر موزارلا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مروری بر اثر فرایند فشار بالا بر روی خواص کاربردی و رئولوژی پنیر موزارلا :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
امروزه فرایندهای فشاربالا به عنوان یک تکنولوژی برای افزایش راندمان درتولید پنیر معرفی میشوند و باتوجه به اینکه مصرف پنیرموزارلا بطور چشمگیری درسالهای اخیر افزایش یافته است و در حال حاضرمصرف آن درجامعه ازبسیاری ازانواع پنیر ازجمله پنیر چدارپیشی گرفته است این تکنولوژی بسیارموردتوجه قرارگرفته است پنیرموزارلا فرایند شده بافشاربالا تغییرات مختلفی را در مراحل نگهداری و پس ازفرایند فشاربالا ازخود نشان میدهد پس ازرسیدن پنیرهای حرارت ندیده درشبکه پاراکازئین آنها افزایش تورم رخ میدهد این تغییرات میکروساختاری باعث کاهش سطح سرم بعداز سانتریفوژ شده و درنتیجه فرایند فشاربالا باعث افزایش ظرفیت نگهداری آب درشبکه پارا کازئین میشود و اندازه گیریهای دینامیکی تغییرات ویسکو الاستیک مشخصی را پس ازفرایند حرارت دیدن پنیر نشان داد و مشخص شد که فرایند فشاربالا منجر به افزایش سیالیت پنیرهای حرارت دیده شده است بنابراین سرعت رسیدن پنیرموزارلا درفرایند فشاربالا افزایش می یابد که همین امرمیتواند منجر به توسعه یک فرایند صنعتی مقرون به صرفه شود همچنین مطالعات متعددی اثرات فرایند فشاربالا را درافزایش پروتئولیز و توسعه عطروطعم درپنیرهای مختلف گزارش کرده اند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.