مقاله تعیین نژاد و کمیت سنجی بیماری فوزاریمی سنبله گندم به روش واکنش کمی زنجیره ای پلی مراز


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین نژاد و کمیت سنجی بیماری فوزاریمی سنبله گندم به روش واکنش کمی زنجیره ای پلی مراز دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین نژاد و کمیت سنجی بیماری فوزاریمی سنبله گندم به روش واکنش کمی زنجیره ای پلی مراز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین نژاد و کمیت سنجی بیماری فوزاریمی سنبله گندم به روش واکنش کمی زنجیره ای پلی مراز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین نژاد و کمیت سنجی بیماری فوزاریمی سنبله گندم به روش واکنش کمی زنجیره ای پلی مراز :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
بیماری فوزاریم خوشه گندم یک بیماری قارچی مخرب ویژه مناطق مرطوب و نیمه مرطوب می باشد. علاوه بر گونه غالبF.graminearumگونه های دیگری از این قارچ مرکب شامل Microdochium و F. culmorum, F. avenaceum, F. Poae nivale قبلابانام F. nivaleشناخته می شد) ، نیز روی خوشه های گندم شناسائی شده اند. این بیماری ظرف چند هفته در شرایط مطلوب محیطی توسعه یافته و باعث کاهش شدید و معنی دار عملکرد می شود. همچنین تجمع فیتو توکسین های تولید شده بوسیله قارچ بویژهDeoxynivalenol (DON)در دانه های برداشت شده از کیفیت محصول کاسته و بر سلامت غذای انسان نیز اثر منفی میگذارد. بهره گیری از روش های پیشرفته شناسائی نژاد و کمیت سنجی قارچ در سنبله امکان غربالگری ژرم پلاسم و مدیریت مبارزه با آن را از جنبه به نژادی مقدور می نماید. در این بررسی گونه هایFusariumدر ۲۸ نمونه سنبله آلوده جمع آوری شده با استفاده از پرایمر ها و پروب های اختصاصی هر یک از گونه ها و بهره گیری از روشqPCRبه تفکیک شناسائی و میزان غلظت بیوماس قارچ نمونه ها اندازه گیری گردید. پس از برداشت خوشه های آلوده از مزرعه و نگه داری آنها در دمای ۲۰ – درجه سانتی گراد، به تدریج نمونه ها در ازت مایع آسیاب و پس از خشک کردن آنها در شرایط خلا، عملیات استخراجDNAبا استفاده ازPROMEGA KITWizard Magnetic DNA Purification System for Food) انجام شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.