مقاله مروری برجایگزین های کره کاکائو و انواع جدید آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مروری برجایگزین های کره کاکائو و انواع جدید آن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مروری برجایگزین های کره کاکائو و انواع جدید آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری برجایگزین های کره کاکائو و انواع جدید آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مروری برجایگزین های کره کاکائو و انواع جدید آن :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
کره کاکائو تنها فاز پیوسته شکلات برای ترکیبات غیرچرب محسوب میشود فاز پیوسته نقش اصلی را درویژگیهای شکلات ازجهت مقاومت به حرارت صافی و درخشندگی سطح شکنندگی احساس دهانی و ازادسازی طعم دارا بوده و همچنین مسئول پراکنده کردن همه اجزا و رفتارذوبی شکلات می باشد مدت زمان نگهداری شکلات شکوفه چربی و مهاجرت آن به سطح ازتاثیرات چربی یاترکیب چربیهای آ« می باشد بنابراین کره کاکائو یکی ازمواد ضروری شکلات می باشد اما به علت برخی دلایل مانند تولید متغیر کاکائو ازنظر کمی و کیفی تولید محدود و تقاضای زیاد بالا بودن قیمت آن و همچنین ازنظر سلامت تغذیه ای افزایش پروتئین محصول و قابل مصرف بودن آن برای افراد چاق و بیماران قلبی عروقی کارخانه ها درجستجوی توسعه استفاده ازجایگزین ها درصنعت می باشند نکته مهم درجایگزینی کره کاکائو توجه به رفتارذوبی مشابه کره کاکائو و احساس دهانی مطلوب و سازگاری کریستالیزاسیون باکره کاکائو می باشد تاکنون تلاشهای زیادی به دلایل تکنولوژیکی و اقتصادی به منظور جانشین ساختن قسمتی ازکره کاکائو درتولید شکلات انجام گرفته است هدف ازاین مطالعه مروری برانواع جایگزین های کره کاکائو و اشناییبا خصوصیات و مزایای هریک می باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.