مقاله بررسی پارامترهای سینتیکی آنزیم لاکتوپراکسیداز شیر بز


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پارامترهای سینتیکی آنزیم لاکتوپراکسیداز شیر بز دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پارامترهای سینتیکی آنزیم لاکتوپراکسیداز شیر بز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پارامترهای سینتیکی آنزیم لاکتوپراکسیداز شیر بز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پارامترهای سینتیکی آنزیم لاکتوپراکسیداز شیر بز :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
آنزیم لاکتوپراکسیداز یکی از پروتئین های مهم شیر بوده که عملکرد دفاعی علیه واریته های مختلف میکروارگانیسم ها منجمله باکتری های مضر در شیر را ایفا می کند. در این تحقیق هدف بررسی تعیین pH بهینه و خصوصیات سینتیکی (Km ،Vmax) آنزیم لاکتوپراکسیداز استخراج شده از شیر بز می باشد. جهت اندازه گیری فعالیت آنزیم لاکتوپراکسیداز میزان اکسیداسیون سوبسترای ABTS درحضور پراکسیدهیدروژن در طول موج ۴۱۲ نانومتر اندازه گیری گردید . نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که بهترین pH برای عملکرد آنزیم لاکتوپراکسیداز شیر بز pH=4/5 می باشد . همچنین مقادیر Km و Vmax آنزیم برای سوبسترای ABTS به ترتیب ۰/۰۸mM و ۲۳/۸۲U/mL بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.