مقاله تاثیر عصاره ی رزماری بر میزان بار باکتریایی ماهی کپور نقره ای (Hypophtalmichthys molitrix) به هنگام نگهداری در یخ


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر عصاره ی رزماری بر میزان بار باکتریایی ماهی کپور نقره ای (Hypophtalmichthys molitrix) به هنگام نگهداری در یخ دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر عصاره ی رزماری بر میزان بار باکتریایی ماهی کپور نقره ای (Hypophtalmichthys molitrix) به هنگام نگهداری در یخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر عصاره ی رزماری بر میزان بار باکتریایی ماهی کپور نقره ای (Hypophtalmichthys molitrix) به هنگام نگهداری در یخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر عصاره ی رزماری بر میزان بار باکتریایی ماهی کپور نقره ای (Hypophtalmichthys molitrix) به هنگام نگهداری در یخ :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
استفاده از عصاره های طبیعی به عنوان یکی از منابع مناسب آنتی باکتریالی جهت بهبود کیفیت ماهی در حال افزایش است با توجه به ارزش بالای تغذیه ای و اقتصادی ماهی کپور نقره ای (Hypophtalmichthysmolitrix) و فواید گیاه رزماری به بررسی تاثیر سطوح مختلف عصاره رزماری بر میزان بار باکتریایی و شاخص های تازگی این ماهی به هنگام نگهداری در یخ پرداخته شد و نتایج حاصل از دوزهای مختلف با یکدیگر مقایسه گردید. ماهیان به صورت کامل (بدون تخلیه شکمی) به مدت ۹۰ دقیقه در محلول های ۲۰۰ و۶۰۰ میلی گرم در لیتر تهیه شده از عصاره رزماری غوطه ور گردیدند آنگاه درون یونولیت به صورت لایه به لایه با پودر یخ ، یخ گذاری شدند. کل باکتری ها (TVC) و شاخص های تازگی در زمان های ۰، ۴، ۸، ۱۲، ۱۶ روز پس از یخ گذاری با ۳ تکرار اندازه گیری شد و با نمونه های شاهد که فاقد عصاره ها بودن مقایسه گردید. بر اساس نتایج آماری با توجه به شمارش کلی باکتری ها بهترین نتیجه و اثر در تیمار عصاره رزماری ۶۰۰ppm بوده و بیشترین افزایش مربوط به تیمار شاهد می باشد. ضمن اینکه شمارش در هیچکدام از تیمارها از رنج استاندارد خارج نشده است . شمارش باکتری های سرمادوست منفی بود. آزمایشات تازگی ماهی نیز نشان داد بهترین حفظ کیفیت مربوط به تیمار عصاره رزماری ۶۰۰ppm بوده است و بیشترین افت کیفیت مربوط به تیمارهای شاهد می باشد به طور کلی نتایج نشان داد که سطوح مختلف رزماری سبب افزایش پارامترهای کیفی کپور نقره ای طی زمان نگهداری در یخ می گردد که بهترین دوز مصرف آن ۶۰۰ppm پیشنهاد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.